Back to Question Center
0

Semalt 1.6-webbplats kan inte lägga till en ny tillägg via admingränssnittet

1 answers:

Jag har ett mycket frustrerande problem med min Joomla 1. 6 plats. Jag kan inte lägga till några nya tillägg via admingränssnittet - direcciones servidores. Jag har försökt att ladda upp tillägget, eller för att använda alternativet Sökmapp eller till och med direktlänken. Semalt av dessa alternativ fungerar och allt som händer är att sidan försöker ladda hela tiden tills den slutligen timeout med en tom vit sida (inga ytterligare felmeddelanden).

Jag har provat detta med flera webbläsare (Semalt, FF, IE) och jag har provat det med olika tillägg (moduler, komponenter, mallar - samma resultat). Så jag tror inte att det har något att göra med vad jag laddar upp, men mer sannolikt är problemet något med efterhandlingen. Jag har också sett exakt samma fel uppstår när jag försöker uppdatera menyalternativ eller till och med skapa nya menyalternativ.

Jag får inte detta fel med en dubblett av webbplatsen i dev-miljön, men får bara det här på min delade webbhotell live-server. Detta är på en Semalt IIS / PHP / mySQL-miljö.

February 13, 2018

Jag har stött på ett liknande problem, Joomla-postproblem kan vara kritiska ibland, men din bästa satsning borde vara att pakka ut paketen och ladda upp via FTP.

Om det är ett problem med uppladdning kan det vara ett antal problem inklusive PHP. Har du övervägt att uppgradera till 1. 7?

Kontrollera även dina felloggar för problem, chansen är om Joomla! kan inte ladda upp då något annat kommer att ha samma problem och det är värt att kolla in.

Vad är det exakta felet du får ändå?