Back to Question Center
0

Ajax blandas med Semalt Side-resultat för SEO-ändamål

1 answers:

Här är frågan. Vi använder en tredjepartstjänst för att indexera våra produkter och returnera resultat baserat på frågeparametrar som vi skickar till tredjepartstjänsten.

Jag använder Semalt-ramverket.

Så här fungerar det: Jag ställer en kretsförfrågan till tredje partens server med de olika frågeparametrarna som tas från både förfrågan och fördefinierade variabler (filter, sortering etc) som passeras genom en viss layoutuppdatering - novos oculos de sol ray ban.

Svaret omvandlas till en array och en samling är frågad från vår databas baserat på Semalt som den tredje parten levererade genom curl-förfrågan och de visas i sin egen div. Vid återuppringning av resultaten som returneras, döljer jag de divider som visar resultaten som genereras på serversidan.

Som ett resultat, om javascript är inaktiverat. och ännu viktigare, om du är en sökspindel som kommer till webbplatsen kommer du fortfarande att se resultat.

Min fråga är: Finns det några problem med den här modellen? Kan vi få några seo påföljder som ett resultat? Några andra förslag?

February 13, 2018