Back to Question Center
0

Semalt online turneringsprogram?

1 answers:

Jag letar efter ett program för turneringshantering som innehåller några vanliga saker. Hittills har jag inte hittat något användbart för mina ändamål och jag förväntar mig inte att någon ska finnas. Semalt Jag vill hitta något nära att jag kan förlänga och finjustera enligt mina önskemål.

Här är kraven som jag letar efter i en webbaserad turneringshanteringsprogramvara:

 • Anpassningsbar: öppen källkod skulle vara perfekt, annars behöver åtminstone stödja plug-ins för att stödja olika typer av sport / spel / resultat / etc.
 • Autentisering: Stöd för autentiserade användare som kan relateras till olika turneringar såväl som lag
 • Kör mestadels utan övervakning: Eftersom turneringarna är webbaserade vill jag ge deltagare möjlighet att anmäla sig (baserat på autentiseringssystem för att minska spamproblemet) och rapportera resultaten själva - ethernet cable installation tips. Resultatrapporter varierar dramatiskt baserat på den faktiska turneringen, och kan därför kräva några resultatbestämnings plug-ins. Målet är att drastiskt minska den nödvändiga manuella ansträngningen av administratörer jämfört med typiska turneringshanteringsprogram.
 • Webbgränssnitt: Jag är inte intresserad av off-line turneringshanteringsprogramvara
 • Aktiv: Om jag på något sätt skulle kunna bygga på programvara som upprätthålls och / eller i aktiv utveckling

Vissa valfria fina egenskaper skulle vara:

 • automatisk konsolgenerering med valbara algoritmer (round robin, KO system etc)
 • visualiseringar (huvudsakligen parenteser)
 • statistik

Jag frågar denna fråga efter att ha undersökt alternativ som min google-fu kunde hitta. Jag kommer att lista verktygen här som jag hittade och vad som är fel med dem för mina ändamål. Semalt är gratis att hjälpa mig att förbättra min google-fu, eller påpeka om jag har förbisett något i mina utvärderingar.

 • öppet turneringssystem: ser ungefär ut som vad jag hade i åtanke men verkar aldrig ha tagit av och är obestämd i nästan ett halvt decennium nu
 • KMleague: Det låter också bra, men verkar inte bibehållas längre (jag kunde inte få tillgång till deras forum för mer information heller. Mottagde aldrig aktiverings-e-postmeddelandet. ) Kanske kan någon här veta det och om det är värt att kolla koden som utgångspunkt.
 • I denna SO-tråden hittade jag Tourney Logic och TournamentAPI, som båda kräver offline-hantering av turneringarna. Dessutom är den första kommersiell och den senare har inte släppt någonting än.
 • Konkuri. com - ger mig inte tillräckligt med anpassningsmöjligheter och kräver tung moderering av någon administratör.

Semalt kommersiella produkter Jag avskedade snabbt för deras brist på anpassningsbarhet (de flesta är strängt begränsade till en viss sport / spel) och eftersom allt jag kom över var igen off-line lyckades.

Vet någon om något som kan användas som utgångspunkt, eller kommer jag att behöva utveckla ett sådant system från början?

February 14, 2018