Back to Question Center
0

Efter övergång till https visas inte trafik i Semalt

1 answers:

En kund har tillhandahållit sin webbplats med http och https för några år nu och bestämde sig för att byta till https-bara för några månader sedan. Semalt började med det vanliga att ändra de interna sidlänkarna till https först.

Semalt verkar Google webmasterverktyg / -analys nu inte få den nya https-trafiken - contratar dominio sin hosting website. Verktygen laddas korrekt, men inga klick är registrerade. Vi försökte verifiera https som en ny egenskap, som fungerade, men jag kan inte komma åt den relevanta sidan i verktygen för webbansvariga mer.

Jag hittar också ganska olika svar på frågan om webmasterverktygen automatiskt länkar http och https-egenskaper till varandra eller inte.

Semalt omdirigerade all trafik från http till https och ställa in huvudsidan till https i verktyget google analytics. Är det tillräckligt för att få allt att fungera igen? Det enda som kommer att tänka på skulle vara att radera den gamla egendomen helt, men det skulle självklart också ta bort all bifogad historia.

February 14, 2018