Back to Question Center
0

Var hittar du ett utgivande Amazon-sökordsverktyg tillgängligt gratis?

1 answers:

Under det senaste året har jag kört en del praktisk användarorienterad forskning för att slutligen räkna ut det. Frågan var - är det rimligt att få effektiv produktoptimering på Amazon bara med hjälp av sökordsverktyget kostnadsfritt, med andra ord tillgängligt i öppen åtkomst på Internet. Och det korta svaret är ja, det är det. Visst kan du förbättra det övergripande resultatet av din fraktsändningsverksamhet på Amazon bara med hjälp av sökordsverktyget i fri åtkomst, eller åtminstone med en grundläggande icke-skuren version tillgänglig utan de irriterande månatliga betalningarna, eller en definitivt stor engångsbetalning . Här är vad jag har fått uppmärksamhet för, och låt mig säga det en gång till - cheap dedicated server 30. Jag listar varje Amazon-sökordsverktyg med fri användning men ändå bara utför resultat uteslutande. Så, låt oss äntligen titta på var och en av dem.

  • SEO Stack - är en praktisk online-plattform som fortfarande är under utveckling. Ändå kan det redan erbjuda dig ganska bra tjänster för att generera sökord, analysera sökordstävling på Amazon och få praktiska förslag på de mest lovande nyckelorden och långsidesfraserna för att optimera dina produktförteckningar som ett proffs.
  • AMZ Sistrix - den starkaste sidan av denna online-plattform är dess snabbhet och enhetlig användning. Jag menar att du kan använda AMZ Sistrix för att ge dig grundläggande sökordsanalys inte bara på Amazon utan även Google och eBay. Allt du behöver är att fylla i ett nyckelord - och resten kommer att bli gjort för dig, snabbt, enkelt och givetvis gratis.
  • Vetenskaplig säljare - den här online-plattformen är en komplett antipod av den tidigare nämnda. Jag menar att i motsats till resten av snabba och enkla verktyg är Scientific Seller ganska långsam så att även en enda forskningsuppgift kan ta hela timmen. Ändå gör denna plattform jobbet och hanterar processen ganska noggrant utan några pengar.

  • Sonar - är ett annat Amazon-sökordsverktyg med fri användning. Faktum är att det kommer som Google-tillägg att vara mer exakt. Hur som helst beror Sonar på komplexa sök- och indexeringsalgoritmer för att få tag i alla sökord som används ofta av de levande shopparna på den trånga marknaden. Av någon anledning hör jag att det saknar avancerade funktioner, det hävdas ibland, särskilt från sidan av mer erfarna e-handel säljare. Men jag skulle helt oense, bara för att Sonar tjänade mig ganska bra, åtminstone för varje skur av data som förvärvats med den.
  • Google Keyword Planner - Seriöst, ingen skojar här, eftersom denna grundläggande onlineplattform som erbjuds av världens sökgigant är förmodligen den bästa lösningen för företagare och gamla skolans webmasters gratis som alltid. Precis som i många år har Google AdWords behållit sin stora kraft för att hjälpa dig att identifiera de bästa relevanta sökord som stöds med liknande användbara förslag (oavsett vilket syfte - antingen för produkter som listas på Amazon eller någon traditionell webbshop oberoende och helt självständig tillräcklig).
December 7, 2017