Back to Question Center
0

Hur säkert bygger nya backlinks med innehållsskapande och marknadsföring?

1 answers:

Jag tror att den ultimata bästa metoden att bygga nya bakåtlänkar som är helt relevanta för din webbplats eller blogg skapar unikt innehåll som levererar det verkliga värdet till läsarna. Så att ha ett högkvalitativt innehåll och främja det på rätt sätt kan naturligtvis öka din popularitet bland onlinemiljöer, generera mer aktier, leads, följer, abonnemang och förstås bygga nya bakåtlänkar. Och innehållsskapande lönar sig alltid - ju mer värdefullt innehåll du har, desto bättre är dess chanser att uppskattas av användaren, och bli kopplad trots allt.

Men hur säkert bygger nya bakåtlänkar till din webbplats eller blogg med ett solidt innehåll på några populära och välbehövliga ämnen? Den viktigaste borttagningen från den här frågan är att de stora sökmotorerna som Google själv vill att varje bakåtlänk relaterad till innehållet ska redigeras - anymore smart remote programming. Det betyder att sådana bakåtlänkar bör kontrolleras redaktionellt från sidan av länkande tredjepartskällor. Enkelt sagt, alla länkar bygger automatiskt (dvs utan verklig redaktionell kontroll) är dåliga (annars lågkvalitativa) från Google-sökmotorns synvinkel. Naturligtvis är denna "definition" översimplifierad, men det är meningsfullt. Så, låt oss möta det - att anta en ganska aggressiv automatiserad länkbyggnad eller ett kvantifierat system för att få så många bakåtlänkar som möjligt, är definitivt inte att göra saker som inte har något att göra med din säkerhet mot Googles rangordning.

Så, när det gäller allmänt accepterat och helt säkert sätt att bygga nya bakåtlänkar med innehåll under redaktionell kontroll, är här huvudtaktiken för att skapa och marknadsföra innehåll för din webbplats eller blogg. Jag kommer att hoppa över det uppenbara redaktionella valet (som intervjuer, infographics, link baits, etc.) för att visa dig några andra sätt att bygga nya bakåtlänkar med innehåll. De behöver lite förtydligande om vad som gör dem så säkra i ögonen på Google. Så, låt oss snabbt springa igenom dem.

  • Gästloggning - För det första har länkplatsen eller bloggen eget val att acceptera eller inte överväga ditt bidrag alls . Och det måste naturligtvis finnas en manuell redaktionell kontroll för alla nya bakåtlänkar inom de nyligen publicerade artiklarna eller blogginläggen.
  • Directory Submissions - att lämna in till kataloger som granskar alla inlägg skulle vara säkra när de behåller redaktionell kontroll (annars, så länge de avvisar alla webbplatser och bloggar av låg kvalitet).
  • Pressmeddelanden och medieresurser - Att hantera dem är okej om de utfärdar återkommande utgåvor för bara genuint värda berättelser och inget annat. Kom bara ihåg att den här typen av nyhetswebbplatser är avsedda för distribution, inte för den ursprungliga länken själv.
  • Bloggkommentarer - med tanke på att det redaktionella valet oftast hör direkt till blogger, är det bara ett antal utvalda bloggar som är säkra för att bygga nya bakåtlänkar med några riktigt insiktsfulla och högkvalitativa kommentarer.
  • Relaterade forum, nischgemenskap och frågeställningar - skulle vara otvivelaktigt säkra platser för länkbyggnad med skapande av innehåll och marknadsföring. Bara för att eventuell skräppost antingen kommer att raderas av moderatörerna med kort varsel eller nedstämd av lokalbefolkningen på nästan ingen tid.
December 8, 2017