Back to Question Center
0

Hur kan jag förbättra Amazonas försäljning till mig som nybörjare säljare där borta?

1 answers:

Amazon är en riktig "behemoth" av den moderna online detaljhandeln. Det brukade vara ganska överraskande, med det som ursprungligen designades och lanserades precis som en online bokhandel (över 20 år sedan), ses nu som något definitivt större. Kan du tänka dig över 110 miljoner live shopper besök beräknas för den riktigt trångt marknaden? Därför vill alla moderna återförsäljare veta hur man kan förbättra sin nuvarande Amazon-försäljning för ännu mer.

Vad ska de vara medvetna om? Hur man förbättrar Amazonas försäljning med mer trafik som drivs till sina butiker? Vilka produktkategorier är nu de mest lönsamma? Och så vidare. När det gäller dig, att vara en nybörjare säljare på den riktigt cutthroat-nivå marknaden konkurrens härrör där borta, är frågan hur man kan förbättra Amazon försäljning är ur frågan - lincoln casino no deposit. Varför? Helt enkelt för att inte tillräckligt med kunskap och beprövade praktiska färdigheter är det nästan omöjligt att överleva i den riktigt trånga marknaden. Därför nedan kommer jag att visa dig hur du kan förbättra din Amazon-försäljning - och driva produktinformationen till toppen av produktsökningen, även om du fortfarande känner dig som en nybörjare som säljer det för första gången någonsin.

Med tanke på att Amazon huvudsakligen är inriktat på att ge en bra shoppingupplevelse, inte konstigt att det finns en uppsättning absolut nödvändiga regler för varje säljare att följa. Allt är enkelt - om du inte följer dem, kan du enkelt förbjudas att driva din detaljhandel där borta (i värsta fall kan du också få ett permanent förbud). Så, om du inte vill läsa upp hela Amazon-säljare politik, här är vad som bör betalas din mest exakta uppmärksamhet. För att inte förbättra din försäljning på Amazon, men åtminstone att överleva där borta och börja flytta vägen till din kommersiella framgång som ledande säljare i din produktkategori.

Huvudsakliga uppsättning av Amazon-regler

  • Du bör alltid uppfylla leveransvillkor, speciellt tidsfrist för leverans.
  • Att behålla bra produktbetyg och positiva kundrecensioner - är förmodligen det enda sättet att sätta sig själv som en framgångsrik återförsäljare på Amazon för att äntligen bli en riktig stor-time-säljare som är värd att köpa med.
  • Håll en realtidssamtal med dina kunder. Snabbt svar på eventuella negativa återkopplingar, samt att du antagligen svarar på eventuella kunders frågor angående din tjänst inte mer än inom 24 timmar - är inte någon form av lyx. Det är en allmänt accepterad praxis av kundsupport som följs av varje aktiv online-affärsman som säljer där borta.
  • Allmän spårningsinformation ska alltid ges tillsammans med varje kund som köper med dig på Amazon.
  • Varje objekt du har till försäljning borde stödjas med en uppsättning tvingande bilder som visar alla sidor av sin vardagliga användning och vanliga underhållsformer. Observera dock att minst en produktbild måste ha en vit bakgrund.

December 22, 2017