Back to Question Center
0

Finns det lite kända fakta om ranking på Amazon som kan hindra min framgång?

1 answers:

Ja, jag vet ett par kända fakta om ranking på Amazon som alltför ofta drar en linje mellan en fantastisk framgång och ett fullständigt misslyckande på den trånga marknaden. Jag menar en ganska vanlig situation när du kanske använder de viktigaste målsökordena för optimering av produktlistan inte helt korrekt. Eller, till exempel, när du faktiskt misslyckas med att få hela produktlistan optimerad på rätt sätt, särskilt genom de mest specifika sökordsinriktade fälten. Alla de saker som samlas kan inte bara hindra dig från att få den förtjänade rankningen på Amazon, men kan faktiskt kosta dig riktig webtrafik, och slutligen - nettoomsättningen där borta. Så nedanför kommer jag att visa dig de viktigaste fallgroparna för att du ska undvika dem, eller åtminstone snabbt få allt justerat så att eventuella negativa effekter för din ranking på Amazon kommer att minimeras - site ray ban americanos. Fakta 1: Amazons A9-algoritm ser titel som nyckelordfält

För många säljare på Amazon tror att samma nyckelord både i deras produkttitel och backend nyckelord fält är ett måste. Men de är alla väldigt fel. Varför? Enbart för att Amazons interna algoritm ger den exakta matchningen till varje enskilt sökord som finns i din produkttitel eller någon annanstans i sökordsfältet - med de som skrivs i sökrutan av de levande shopparna. Och de som är bekanta med SEO vet det bra: att använda dubbletter är knappast en positiv sak. Fakta 2: Produktnamn och nyckelordsfält har lika vikt

Det är en allmänt sett bedrägeri när människor ger viss mer vikt särskilt till produkttiteln, snarare än något annat fält eller avsnitt inom produktlistan. Men sanningen är att titeltaggarna verkligen håller större vikt - naturligtvis, när de observeras i Google-sökmotorns ögon. Och det betyder inte nödvändigtvis att samma sak måste vara sant om rankning på Amazon. De som antar detsamma om produktoptimeringsoptimering på Amazon är också felaktiga.

Fakta 3: Långseglfraser kommer inte att göra för nyckelordfält

Låt oss möta det - Amazons A9 sökrankningsalgoritm söker aldrig efter exakt fras matchning. Faktum är att det fungerar genom att bara kombinera enskilda ord så att det inte finns något behov av att slösa bort produktlistan genom att skriva in flera ord. Istället för det borde du bara bli av med dubbletter och placera resten av sökord i en ren och klar, logisk ordning. Om du gör det får du ett säkert större rum kvar för att hitta dina andra målord.

Fakta 4: Stämning, kommatecken och pluraler Göra materia

Amazons A9 står för stemming. Jag menar situationen när du kan ta ett rotord och helt enkelt lägga till olika slutändringar till den. Till exempel "diet", "dieter", "dietary" och så vidare. Så, kommer alla dessa nyckelordsvarianter att betraktas som en annan individuell sökterm. När det gäller kommatecken och förmodligen något annat skiljetecken - Amazon ignorerar helt enkelt dem alla. Därför behöver du inte slösa bort din tid på några manipuleringar där borta - de har helt enkelt ingen effekt mot din ranking på Amazon.

December 22, 2017