Back to Question Center
0

Vad är det bästa sättet att optimera Amazon-listor för nybörjare?

1 answers:

Amazon är världens största sökmotor, åtminstone den som arbetar med online-försäljningserbjudanden för alla produkter du kan tänka dig. Och i dig är en nybörjare säljare där borta borde du veta spelets huvudregler så att överlevnad på den riktigt trånga marknaden blir mycket lättare för dig. Och det bästa sättet att göra en solid grund för dina kommersiella framsteg är att optimera dina Amazon-listor för de viktigaste sökorden så att dina produkterbjudanden visas framträdande i produkten SERPs. Därför nedan kommer jag att ge dig några korta tips och tricks för att optimera Amazon-listor som ett proffs, även om du fortfarande ser ut som en nybörjare som tar sina första steg till den ultimata detaljhandelssuccessen där borta.

Hur man optimerar Amazon-förteckningar Gilla ett Pro

Innan något annat, låt oss möta det - Amazon sökoptimering börjar alltid med att forma en perfekt skräddarsydd detalj vilken produkt du har till försäljning. Samtidigt som du skapar dessa delar på din produktdetaljsida är det väldigt viktigt att vara noggrann men ändå helt noggrann för att skriva en riktigt övertygande produktsida som skulle leda varje potentiell kund att göra det slutliga köpet särskilt med dig, och ingen annanstans - fotografia en new york. Därför rekommenderar jag att du utformar huvudelementen på din produktdetaljsida för att optimera dina Amazon-listor enligt följande:

  • Produkttitel - ska alltid vara unik och koncis. Gör det så exakt och tilltalande till Amazons generella stil för produkttitlar som möjligt. Gör såhär, kom ihåg - din produkttitel är det bästa stället att ställa in dina huvudmålsökord och långsvans sökfraser i avtagande ordning av deras betydelse. Observera dock att du starkt rekommenderas att undvika dubbla nyckelord som används både i produkttiteln och genom resten av andra produktsidesektioner du har.
  • Bullet Points - Denna del av produktdetaljsidan är vanligtvis byggd med fem meddelanden. Få dem att täcka endast den viktigaste informationen så att de kommer att beskriva de viktigaste funktionerna / fördelarna med ditt föremål i försäljning. I själva verket är den "idealiska" listan över kulor avsedd att återintegrera den viktigaste informationen som redan meddelats i din produkttitel.

  • Produktbeskrivning - Det är faktiskt en mer utdragen del av din lista med kulor. På så sätt är din produktbeskrivning avsett att lyfta fram de viktigaste egenskaperna hos föremålet till försäljning, bakom de allmänna elementen i det dagliga användandet / underhållet. Överväg att här innehålla följande funktioner: produktdimensioner, ålder / kompetensnivå lämplighet, innehåll och villkor för produkten, ursprungsland etc.Observera dock att du aldrig bör inkludera informationen om tillverkare och prissättning eller någon information för öppet marknadsföringsändamål.
  • Produktbilder - står för uppsättningen visuella bilder som ger ytterligare produktbeskrivning och dess allmänna översikt som visar alla sidor av dess huvudfunktioner och användningsmetoder. Det här avsnittet rekommenderas att inkludera sex eller sju övertygande produktbilder, vilket borde vara helt övertygande för varje potentiell kund som anser att man köper med dig.
December 22, 2017