Back to Question Center
0

Varför ska jag använda Amazon-sökordgenerator för produktoptimeringsoptimering?

1 answers:

Idag, med det ökande antalet människor som tar e-handelsbranschen på Amazon, finns det en riktigt cutthroatnivå på marknaden konkurrens för dina produkter på marknaden där borta. Och det blir mycket viktigt att göra dina produktsidor mer synliga i produktsökning. Det är därför det är nästan omöjligt att överleva som en framgångsrik säljare utan att välja en bra Amazon-sökordgenerator och forskningsverktyg (eller online-ramverk). Men för något annat, föreslår jag att du börjar med ett lärande. Varför är dina viktigaste sökord viktiga? Vi får se - aqua sphere kaiman prescription.

Vad är Amazon Nyckelord?

Mycket som med de stora sökmotorerna (som Google själv, liksom Yahoo, Bing osv. ) behöver du ha ett pålitligt Amazon-nyckelordsgeneratorverktyg för att upptäcka de mycket specifika ord, fraser eller meningar som de levande shopparna sannolikt kommer att använda när man letar upp produkter som säljs där borta. På så sätt verkar den genomsnittliga sökvolymen vara bland de primära värdena som ska visas (givetvis som en grov uppskattning) hur många personer som faktiskt använder ett visst nyckelord eller långsiktig sökfras för att hitta vad de letar efter.

Varför använder Amazon Nyckelord Generator?

Här är några anledningar till att du förstår den främsta betydelsen av att välja en riktigt fungerande Amazon-nyckelord generator och forskningsverktyg. I slutändan är det nödvändigt att välja rätt nyckelord som förväntas:

  • Gör din produkt mer tillgänglig för varje potentiell kundshopping på Amazon. Enkelt sagt, med rätt nyckelord som ingår i din produktlista, blir det lättare för fler sökande att hitta dina produkter - genom att förbättra din riktade onlineexponering för en viss produkt- / produktkategori sökning.
  • Pump mer målinriktad organisk webbtrafik - direkt till din produktsida / huvudwebbplats. Jag menar att det är lättare för A9-algoritmen att hitta dig med en bra ranking för ett visst sökord eller en långsiktig sökkombination.På så sätt kommer en högre trafik sannolikt att ge dig definitivt bättre chanser att sälja fler produkter till det ökande antalet människor som söker matchande objekt eller söker inom samma produktkategori.

Var ska inkludera nyckelord?

I grund och botten är dina huvudsakliga målsökord avsedda att användas inom din övergripande produktoptimeringskampanj. Och låt oss möta det - din produktsida optimering är en pågående, tidskrävande och mycket arbetsintensiv. Men om du är villig och redo att investera lite tid i det, kommer du att kunna bokstavligen göra hela online-verksamheten på Amazon. Så, när du väl valt en bra Amazon-sökordgenerator - var du ska använda dina bästa sökord med resten av de värdefulla långsiktig kombinationerna och förslag på sökord? Här är de viktigaste delarna av din produktsideslista som ska optimeras för dina nyckelord:

  • Titel på produktsidan (bästa stället att placera dina nyckelord i storleksordning av minskar betydelse).
  • Avsnitt av produktbeskrivningen (är avsett att innehålla huvudsakligen dina långvariga sökordskombinationer).
  • Lista över punktpunkter (i själva verket är det en kortare version av din produktbeskrivning, men se till att du inte har några nyckelord upprepade gånger inkluderat både i din titel och i listan över kulor).
December 22, 2017