Back to Question Center
0

Vilka säljare verktyg kan du rekommendera för Amazon sökord forskning?

1 answers:

Innan du visar ett par bra och använda beprövade verktyg för Amazon sökord forskning, låt oss börja med en viss kunskap. Tyvärr beskriver Amazon aldrig några specifika principer eller exakta faktorer som beaktas av A9-rankningsalgoritmen - precis som de stora sökmotorerna, till exempel Google, Yahoo, Bing, etc. Men här är det vi kan veta säkert. Enligt de senaste praktiska testerna:

  • Normalisering av Amazon-nyckelordsforskning ses vid spel igen (åtminstone för tillfället). Det betyder att du ska göra ditt bästa för att undvika singular / plural avvikelser, eller använda lägre / övre fall när det är möjligt, särskilt när det gäller backend-nyckelord.
  • Tänk på en nyberäknad begränsning på 250 tecken för ett totalt antal av dina backend-nyckelord - ray ban oculos masculino. Naturligtvis finns det ingen strikt begränsning att bekräftas av någon Amazons tjänstemän. Ändå bor du mycket bättre på den säkra sidan och tar hänsyn till detta villkor.

Med tanke på det är det dags att visa några av mina testade alternativ för Amazon sökordsforskning. Här är en kort översikt över var och en som ska användas under en djupare shoppingsökningsanalys. Känn åtminstone att prova dessa. Och självklart är det bara upp till dig att bestämma vilken som ska tas för din produktnotering optimering.

1. Keyword Eye - Det är ett bra verktyg för att hjälpa dig med Amazon-sökordsforskning. Keyword Eye satsar på sin väldigt breda databas som täcker över en miljon olika sökordsförslag som stöds med de genomsnittliga sökvolymerna för att du tydligt ska kunna identifiera vilka av dem som potentiellt kan vinna söktermer och vad som förmodligen är värt att eliminera från din huvudlista med nyckelord och lång-svans kombinationer.

2. Kparser - den här online-plattformen kan snabbt hitta din primära uppsättning av vinnande sökord och inköpssökningar. Uppgifterna dras tillsammans utifrån den levande sökstatistiken och de senaste shoppingtrenderna, inte bara på Amazon och eBay, utan från den ursprungliga sökningen via Google och Bing. Det enda dåliga med Kparser är att denna online-mjukvaruplattform tyvärr erbjuds under en betald tillgång som endast finns tillgänglig för den stående basen.

3. Keyword Kiwi - är ett annat bra Amazon-sökordsforskningsverktyg, vilket särskilt gynnar för att få en djupare förståelse för dina kunders intentioner. Använd den breda databasen som bildas med omfattande data om din målgrupp, dess huvudinställningar och allmänna köpsinställningar - samlade direkt från Amazon, såväl som Googles shoppingtrender och YouTube-profiler.

4. Asin Key - är den sista sökordets forskningsplattform som jag skulle vilja visa dig för idag. Bland de starkaste sidorna har denna online-serviceverktyg ett brett utbud av individuellt anpassade taxeringsalternativ som erbjuds för en rad olika verktyg. Utforska sökordsforskningsmöjligheter med följande inbyggda ramar: Amazon Product Listing SEO-verktyg, avancerad Keyword Tracker och dess starka Keyword Suggestion suit. Observera dock att Asin Key Amazon sökordsforskningsplattformen kommer att tjäna dig bra bara om du redan har minst den grundläggande förståelsen för SEO och huvudprinciperna för e-handelssökningsledningsalgoritmen.

December 22, 2017