Back to Question Center
0

Semalt: 5 sätt att förbättra din SEO-analys med webbskrapning

1 answers:

Internet är full av råd om SEO. Med webbskrot ing, är det möjligt att vända våra konkurrenters webbplatser för att utforma strategierna för att överträffa dem. Oavsett om du måste skrapa titeltaggen, metabeskrivningar eller nyckelord, ska du använda rätt innehållskrapa för att få ditt arbete gjort.

Här är 5 olika sätt att överbelasta din SEO-analys med webbskrapning.

1. Konkurrentens sökordsanalys:

Du kan enkelt skrapa din konkurrents hemsida och få innehållet för sökordsanalys - clearomizer kangertech protank. För detta ändamål kan du använda SEMRush och söka efter lämpliga sökord. SEMRush är ett omfattande dataskrapning verktyg. Med det kan du bestämma vilka sökord dina konkurrenter använder. Du kan också ta reda på hans långsvans- och kortsvansord och få din webbplats rankad på ett bättre sätt.

2. Sidans prestanda:

Olika SEO-verktyg och tjänster fokuserar på domäner och nyckelord för bättre rangordningar. Det är viktigt att skrapa data för att förbättra övergripande prestanda på dina webbsidor. Vill du köra mer trafik till din webbplats eller blogg? Google Adwords API är ett utmärkt verktyg som skrapar data och genomsöker dina webbsidor enkelt. Det bidrar också till att förbättra webbplatsens prestanda och stärker sin ranking.

3. Meta-Data Extraction:

Kimono Labs and Import. Io är två utestående webbskrapningsverktyg . De hjälper till att extrahera metadata och indexera våra webbsidor enkelt. Om du vill räkna ut varför din konkurrents webbplats rankas bättre än din, kan du prova något av dessa verktyg och hitta lämpliga sökord för din webbplats. Med import. io och kimono, kan du enkelt extrahera metabeskrivningar, metatitlar och metataggar och kan förbättra prestandan på din webbplats.

4. Skrapa webbplatser för sidrankning:

Målet med SEO är att öka sidrankningen för givna sökord. Alla webbansvariga behöver en SEO webbskrapa som kan hjälpa dem att förbättra deras övergripande prestanda. När uppgifterna är helt skrapade kan du publicera det på din egen blogg och driva kvalitetstrafik till den. Du kan prova Scrapy, ett datautvinningsverktyg som skrapar information från olika webbplatser utan att ändra dina huvudord. Ett sätt att öka rangordningen är att hitta vad dina konkurrenter gör och efterlikna sina webbplatser.

5. Interna och externa länkar:

Det är säkert att säga att webbskrapning och SEO har ett starkt förhållande. Du behöver alltid interna och externa länkar för bättre rankning av sökmotorer. Med Getleft, ParseHub och OutWit Hub kan du inte bara krypa och extrahera dina webbsidor utan även bygga starka interna länkar.

Med webbskrapningsverktygen kan du enkelt bestämma hur många sökord din konkurrents webbplats har använt. Det borde finnas ett optimalt antal nyckelord i ditt innehåll, och det kan hjälpa till att undvika att sökord fylls. Dessutom kan du skrapa användbara data från videor och bilder. Med rätt typ av skrapverktyg kan du enkelt extrahera information från bilder och videoklipp och kan öka din ranking i en utsträckning. Kort sagt kan webbskrapning och SEO hjälpa till att förstå hur din konkurrent kommer till toppen av resultaten i sökmotorn.

December 22, 2017