Back to Question Center
0

Semalt: WebSundew Web Scraping Software. Funktioner och systemkrav i korthet

1 answers:

Webbskrapning innefattar att samla in data från webbplatser och skrapa det enligt användarens krav. Denna sfär utvecklas ständigt, och det är därför som nya typer av programvara kommer fram. Webskrapning har nu blivit det mest effektiva och enkla sättet att extrahera användbar information från olika webbsidor - fuchai 200 watt review sites. WebSundew är ett kraftfullt och omfattande webbskrot ing-verktyg som hjälper till att extrahera data med hög hastighet och produktivitet. Med WebSundew kan du enkelt fånga stora mängder data och omvandla det till ett önskvärt format. WebSundew är lämplig för företag (e-handel, online-återförsäljare, fastighetsbyråer, IT-avdelningar) och programmerare.

WebSundew - Lämplig för företag och företag: . Du kan enkelt rikta in önskade data, skörda och lagra den i JSON eller CSV-format. WebSundew finns i fyra olika versioner: Lite, Professional, Enterprise och Standard.

Du kan välja en version i enlighet med dina krav och förväntningar. Lite-versionen är till exempel lämplig för nybörjare och frilansare, och Professional-versionen är utmärkt för stora företag. Den bästa delen är att WebSundew ska importera nödvändiga data till Excel-filer och skrapa både bilder och textdokument.

WebSundew - En produktiv och fantastisk service:

Om du uppskattar hög arbetsproduktivitet och vet hur man räknar pengar kan du inte göra något utan WebSundew. Det är en mycket produktiv och välkänd tjänst som kopierar och klistrar in data och skrapar det enligt dina önskemål. Du kan skrapa information från både dynamiska och grundläggande webbplatser, utan att kompromissa med kvaliteten.

För att utvärdera effektiviteten behöver du bara ladda ner och installera WebSundew. Med denna webbskrapa kan du rikta metabeskrivningar, metatitlar och nyckelord för en webbplats med ett ögonblick.

WebSundew hanterar alla webbinnehåll utan skript:

WebSundew är det enda verktyget som kan hantera webbinnehåll utan skript. Det här verktyget är utmärkt för icke-programmörer och icke-kodare, och du behöver ingen programmeringsförmåga för att dra nytta av det. Istället guidar WebSundew dig genom mall skapandet utan någon kodsträng och enkelt extraherar HTML-dokument. Resultaten sparas i formatet CSV, XML och kalkylblad. Företag som finans- och bankavdelningar, fastighetsbyråer och återförsäljare kan dra nytta av detta dataskrapning verktyg.

Systemkrav:

Som WebSundew-användare borde du ha något av följande system:

  • 1. Operativsystemkrav: Windows 7 / Vista / XP / 2000
  • 2. RAM: 512 MB
  • 3. Processor (CPU): Athlon 1000 MHz eller Pentium III

WebSundew användarvänligt gränssnitt:

WebSundew är mest känt för sitt användarvänliga gränssnitt som hjälper dig att ladda ner kvalitetsbilder till din systemet. Det kan enkelt hantera webben 2. 0 webbplatser och extrahera information från de lokala HTML-källorna. Ladda ner sin kostnadsfria version och försök WebSundew i 15 dagar för att vara säker på dess kvalitet. Vid utgången av försöksperioden kommer det inte att vara möjligt för dig att använda WebSundew, så du måste köpa sin premiumversion. Du kan skrapa upp till 100 webbsidor med sin provversion, sedan slutar programmet fungera och kräver att du betalar något från $ 20 till $ 70. Kort sagt, WebSundew är en utmärkt databehandling och webbrobot.

December 22, 2017