Back to Question Center
0

Är sökordsforskningsverktyg för Amazon-säljare verkligen det som är nödvändigt för min egen produktnotering?

1 answers:

Faktum är att varje e-handel eller drop-shipping affärsplattform (som Amazon själv, liksom eBay, Alibaba butik, Walmart, etc. ) är faktiskt mycket som de ursprungliga sökmotorerna av naturen. Det betyder att en riktig optimeringsstrategi för innehåll är en oumbärlig del av varje framgångsrik handelshandelssucces där borta. På så sätt är precis målmedveten och fördjupad sökordsforskning precis vad som gör linjen mellan ett riktigt givande online-projekt och det absoluta affärsfelet - мебель садовая купить. Och det betyder att användandet av högkvalitativa sökordsforskningsverktyg som är avsedda för Amazon-säljare blir en oumbärlig nödvändighet - behövs för att bara överleva under den verkliga negativa konkurrensen där ute - snarare än någon form av lyx som du kanske tror. Så nedanför kommer jag att visa dig några bra bra sökordsverktyg för Amazon-säljare.

De är alla använda beprövade och pålitliga onlinehjälpare som jag testat för min egen produktlista på den trånga marknaden - känner mig fri åtminstone att försöka med följande: 1)

Google Keyword Planner

Inte så underbart, det här gamla sökordet för forskning och annonshantering är en kraftfull optimeringsverktygssats som vanligtvis används av lejonens andel av expertens SEO. Självklart är Google Keyword Planner inte bland de skräddarsydda verktygen för Amazon-säljare. Men när det gäller sökordsforskningen och förstå de viktigaste produktsökningstrenderna - är Keyword Planner-verktyget exakt vad som kan ge dig en bra utgångspunkt för att börja med, i linje med att du visar en stor bild av alla potentiellt vinnande och lönsamma sökord. Helst bör de optimeras på rätt sätt, och de bör bli dina huvudmål för att driva organisk söktrafik till dina Amazon-produktförteckningar och därmed bestämma dina övergripande intäktsgenererande affärsmöjligheter.

Säljare Prime

När det gäller att identifiera de mest lönsamma nyckelorden och måste vinnande långsiktig produktsökningskombinationer, säljs Prime Prime säkert bland de bästa verktyg för Amazon säljare. Allt är ganska enkelt här. Och allt du behöver är bara för att skriva in något produktnamn eller det enskilda Amazon ASIN-numret - och du är klar, med en lista med värdefulla sökordsförslag som du har förberett på nästan kort tid.

AMZ Insight

Det är ett annat bra alternativ för ditt sökord forskning och notering optimering på Amazon. AMZ Insight är hela uppsättningen verktyg konstruerade för Amazon-säljare, för att vara mer exakt. Därför kan det här vara en "verktygslåda" som hjälper dig inte bara med konkurrenskraftiga insikter och långsiktiga sökordsförslag, utan även att hitta topptrendande sökfrågor, utvärdera deras genomsnittliga sökvolymer, mäta antalet relaterade produkter som redan har indexerats för ett visst nyckelord, uppskattar den nuvarande nivån av sökordstävling, CPC-annonser och ännu mer.

December 22, 2017