Back to Question Center
0

Hur tar man ett riktigt informerat beslut om online sökordsverktyg för Amazon?

1 answers:

Att välja rätt sökordsverktyg för Amazon för sökoptimering är en riktigt utmanande uppgift. Med tanke på att din produktlista SEO roterar huvudsakligen kring en ordentlig grundad sökordsforskning, låt oss snabbt gå igenom de primära punkterna för e-handeloptimering - för att du ska fatta ett välinformerat beslut och ta rätt val. Och jag kommer inte att ge dig några direkta rekommendationer om ett enda online sökordsverktyg för Amazon. Jag menar att det bara är upp till dig att bestämma vad som passar bäst i ditt drop-shipping-butik - schutzdecken umzugsservice. Kom bara ihåg följande kärnidéer och enkla förslag som jag nyligen har raffinerat genom ett par senaste år i branschen, och min egen praktiska erfarenhet relaterad till ämnet.

Ange allmänna prioriteringar för SEO som väntar på målgrupp

Innan något annat, låt oss möta det - Amazon SEO har många olika saker som inte nödvändigtvis fungerar på samma sätt som för konventionell online-sökning med google. Generellt sett är huvudpunkten i skillnaden att Amazon-optimering är en mycket bredare och mer detaljerad satsning, vilket satsar främst på shopparens köpintentier och högspecifika produktsökord som är precis riktade i väntan på dina potentiella köpare.

Känn Shopper Intentions på Amazon

Skapa din huvudlista med måste-vinnande sökord är inte så svårt som du kanske tror. Faktum är att det inte finns något behov av att skynda på att försöka hitta ditt ultimata one-stop-nätverksverktyg för Amazon. Jag menar att du mycket bättre skulle börja din fördjupade forskning med hjälp av de allra bästa grunderna, till exempel den gamla Googles sökordsplaneraren. Allvarligt skulle det vara en bra kickstart för dig att få en fullständig bild av alla relaterade söktermer och den huvudsakliga shopper-ordförrådet du kommer att förlita dig på.

Följ huvudstrukturen i Amazon Content SEO

Här är när du måste ta ditt slutgiltiga val för online sökordsverktyg för Amazon. Återigen - Jag ska inte ge dig en direkt rekommendation eller visa några individuella lösningar. Bläddra bara på Google för ett populärt och använd-beprövat verktyg med bra feedback från kunder - och du är klar. Saken är att det finns många olika erbjudanden (antingen i öppen åtkomst eller med en betald prenumeration) för att du ska gå vidare med en skräddarsydd e-handel sökord forskning. Enkelt sagt, ibland kan många potentiellt vinnande sökord eller långsvans sökfraser som du har i din huvudlista - helt enkelt inte leda till de faktiska trafikvinsterna (för att inte tala om dina förväntade framsteg mot bättre konverteringsgrad).

Gör skillnaden mellan typer av sökord

Skimp inte din tid på att undersöka hela listan med lovande långsvans sökfraser. Kom ihåg - de strängarna som drar ihop flera ord och uttryck har vanligen en generellt lägre nivå av nyckelordstävling. Därför investerar du tid i att hitta en verkligt effektiv sökningskombination som fortfarande underskattas av dina närmaste konkurrenter - är nyckeln till din kommersiella framgång på Amazon. När allt är här är bara ett kallt faktum - nästan 70% av Amazonas produktsökningar beräknas komma särskilt genom långa sökfrågor. Det betyder att din tid och ansträngning som spenderas där borta alltid kommer att löna sig, säkert.

December 22, 2017