Back to Question Center
0

Semalt presenterar Kantu: Det ultimata visuella webbskrapverktyget

1 answers:

Oavsett om du arbetar med att extrahera finansiella data eller prislistor från e- kodning, Kantu är det bästa valet för dig! För skrapentusiaster är webbdatautvinning en process för att få värdefull information från webbplatser och lagra den i kalkylblad och databaser.

Hur fungerar Kantu Editor?

Kantu skrapar automatiskt data från webbplatser utan att du behöver ha någon programmeringskunskap. Med Kantu är det inte en besvärlig uppgift att göra webbinnehåll till en välstrukturerad och dokumenterad data - rayban rb3517. Detta webbskrapning verktyg är allmänt känt för att extrahera text från Portable Document Format (PDF) och videor.

Utdragna data sparas vanligtvis i form av CSV-filer eller skrivs till databaser av Kantus API (Application Programming Interface). Kantu låter marknadsförare identifiera och markera data som ska skrapas visuellt. Användning av denna webbskraplösning är mycket enkel. Att skrapa data från webbplatsen med Kantu-guiden, helt enkelt ritade rosa ramar för att markera riktade data.

Kantu Editor använder sedan Optical Character Recognition (OCR) för att skrapa information från din HTML-källa. OCR är ett högkvalitativt tillvägagångssätt som fungerar för att skrapa PDF-filer, videofilmer och högkvalitativa bilder.

Varför välja Kantu Editor?

Kantu Editor är ett av de mest rankade verktygen för webbskrapning. Denna redaktör används för olika ändamål. Här är de främsta orsakerna borta bör du överväga Kantu för ditt nästa webbskrapningsprojekt.

Kantu Editor levereras med inbyggda funktioner som program, skript och makron. Med Kantu kan du skrapa data från en webbplats genom att anpassa sina funktioner för att matcha dina behov och specifikationer.

Har problem med att skrapa data från webbplatser som använder JavaScript och Ajax? Koppla av! Kantu Editor har utvecklats för att arbeta med alla typer av webbplatser. Om en webbplats använder Flash, Java, ramar eller Flex, är Kantu det ultimata webbskrapningsverktyget att överväga.

Du behöver inte lära dig hur du arbetar med det här eller det programmeringsspråket då verktyget integreras med alla programmeringsspråk.

  • Inbyggda PDF- och OCR-funktioner

Kantu Editor är din enda webbdata extraheringsverktyg som består av inbyggd OCR-funktioner. Med Kantu extraheras data från videor och PDF precis som att spela ett videospel.

Sätt att använda Kantu

  • Övervakningsorderstatus - Kantu webbskrapningsverktyg används för att övervaka utvecklingen av e-business portaler. Om du äger en webbutik, kan Kantu analysera beställningar och ansökningsdetaljer.
  • Kontrollera och granska priser på olika produkter;
  • Uppdatera system med börskurser;
  • Ladda ner och spara data i kalkylblad;
  • Skrapa användbar information med hjälp av OCR;
  • Spår ner konkurrent rankningar;

Kantu är ett användbart webb- skrapverktyg som skrapar data från en webbplats och lagrar den i kalkylblad och CSV-filer. Om ditt nästa stora projekt är kopplat till skrapning av PDF-dokument och videoklipp, är Kantu webbskrapning värt att överväga.

December 22, 2017