Back to Question Center
0

Förteckning över Chrome-skrapluggar för webbskrapning som tillhandahålls av Semalt Expert

1 answers:

Få data från webbplatser eller webbsidor till kalkylblad och kommaseparerade värden har gjorts enklare. Webdatautvinning, vanligen betecknad som webbskrapning , är en process för att extrahera stora mängder data från platser.

Användning av Chrome Web Scraper

Om du inte har någon programmeringskunskap, utvecklas webbskrapningsprogram för dig - servidor vps windows brasil 66. Nyligen introducerades en annan lättanvänd teknik för webbskrapning. Genom att använda Google Chrome-webbläsarutvidgningar går gratis på Googles webbutik, kan du nu utföra webbskrapning. Här är en lista över Chrome-tillägg att överväga.

Skärmskrapa

En skärmskrapa är en av de mest exceptionella Chrome-plugins som vanligtvis används för skärmskrapning. För nybörjare är skärmskrapning tekniken att dra ut och extrahera information från webbsidor och webbplatser. Om du inte har någon kodningsexpertis, överväg skärmskrapning eftersom processen är automatiserad.

Data som extraheras från webbplatser som använder Chrome Scraper-plugin kan antingen hämtas som JSON eller CSV-fil. Detta plugin stöder både XPath och Element Selectors mönster. Skärmskrapa är en enkel och fri att använda tillägg som är lättillgänglig i Chrome-webbutiken.

Webbskrapa

Webbskrapa är en Google Chrome-förlängning som extraherar data från webbplatser som använder en webbplatskarta. Data som hämtas från webbplatser som använder den här förlängningen lagras antingen i CSV-fil eller CouchDB. Med pagination kan du effektivt använda Web Scraper för att skrapa flera webbplatser eller sidor. I de flesta fall används den här Chrome-webbläsarutvidgningen för att extrahera information som länkar, text och tabeller.

Imacro Web Scraper

iMacro är ett Chrome-webbläsare plugin som används för webbtestning och datautvinning. iMacro fungerar genom att registrera slutanvändarens åtgärder under besök. Denna Chrome-webbläsarutvidgning registrerar uppgifter på webbplatser som ska användas för framtida referens. Om ditt nuvarande projekt är i prestandatestning eller testning på webbplatsen, är det här plugin för att ge ett skott.

Hur man använder Chrome Web Scraper

Med iMacro kan du enkelt hämta filer och komma ihåg dina lösenordsinloggningar. IMacro-förlängning är tillgänglig gratis på webbutiken för Firefox, Internet Explorer och Chrome-webbläsare.

Data Miner

För närvarande är det inte så lätt att hitta väl dokumenterad information på webbplatser. Det är här skrapprogramvara kommer in. Data Miner är en Chrome-webbläsare som används för att extrahera användbar information från webbplatser. Med hjälp av det här webbläsarprogrammet kan du skaffa data från webbplatser och exportera data till Google Sheets eller Excel-ark.

Data Miner förlängning används också för att skrapa HTML-tabeller och exportera informationen till Microsoft Excel eller CSV-fil. Om du är expert på att använda XPath-selektorer är det här webbläsarens plugin för dig.

Under de senaste åren var det inte så lätt att extrahera data från dynamiska webbplatser utvecklade med hjälp av teknik som AJAX och JavaScript.Med teknikändringen är skrapning av användbar information från dessa webbplatser bara ett klick bort. Använd de ovan angivna Chrome-webbläsarens tillägg för att extrahera verkliga data och exportera till CSV-fil och kalkylblad.

December 22, 2017