Back to Question Center
0

Semalt: 4 Data Skrapverktyg som kommer att spara din tid

1 answers:
Programmering är en viktig del av datavetenskapen

. Man måste utveckla utmärkta programmeringsförmåga för att skrapa data manuellt. Vissa människor kan emellertid inte lära sig olika kodningsspråk och leta efter lämpliga alternativ. Följande dataskrapningsverktyg är bra för icke-programmerare.

1 - dark red wedding hat. Kimono Labs

Kimono Labs har funnits länge. Det är ett av de bästa och mest fantastiska dataskrapningsapplikationerna. Detta open source-program levereras med en 15-dagars provversion, men dess gratisversion finns också tillgänglig. Kimono Labs skrapar hela webbplatsen, från datainsamling till skrapning och validering och distribuering. Kimono Labs fungerar också som en kraftfull webbrobot och kan användas utan någon kod. Dessutom kan du skrapa ett stort antal webbplatser samtidigt och kompromissa inte alls med kvaliteten. Kimono Labs är alltid det första valet av företag som används för datainsamling, visualisering och organisation. Det implementerar också stordataanalys för sina användare, vilket gör deras arbete enklare.

2. Importera. Io

Dataskrapning för icke-programmerare var aldrig så lätt förut. Det är en automatiserad webbutvinningsplattform byggd av experter och hävdar att man har skrapat ett stort antal webbsidor hittills. Importera. Io är bra inte bara för icke-programmerare men också för datavetenskapare. Det här verktyget upptäcker automatiskt den bästa informationen för dig innan du börjar bearbeta den och är anställd av textminingexperter också. Dess hyperparametrar gör det enkelt för dig att välja felfri data och få den skrapas i önskat format.

3. Facebook och Twitter-API: er

För sociala medier experter, start-ups och icke-programmerare, är Facebook och Twitter APIs ganska effektiva. De tillhandahåller dataskrapningstjänster via specifika API och tar bara några minuter för att få dina data skrapas i önskat format. Den använder definierade källor för att skapa dataset och genomsöker dina webbsidor på nolltid utan någon programmeringsförmåga och teknisk kunskap. API: er hjälper till att lösa olika datarelaterade problem, upptäcka och redigera fel i din text och få information av hög kvalitet från både bilder och videoklipp till användarna.

4. Skrapa (en Chrome Extension)

Om du regelbundet använder Google Chrome och det är din primära webbläsare, försöker du bara Skrapa. Det är ett av de bästa och mest effektiva dataskrapningsprogrammen. Den är byggd med maskininlärningsteknik och är speciellt utformad för icke-programmörer. Skrapan kan extrahera användbar information för dig och har många utmärkta funktioner. Dess spam detekteringsalternativ låter dig bli av med spamdata och organiserar information baserat på dina behov, utan stavning eller grammatiska fel. Scraper hjälper också att analysera inläggets kommentarer och e-postmeddelanden, få dig extraherade data och bestämmer om det är användbart för ditt företag eller inte.

Till skillnad från andra vanliga dataskrapningsverktyg kräver de ovanstående 4 tjänsterna inte att du är tekniskt inriktad. Dessutom behöver du inte lära sig programmeringsspråken för att få nytta av dessa dataskrapor . Du måste bara installera och aktivera dem för att få nytta av deras alternativ och skrapningsfunktioner.

December 22, 2017