Back to Question Center
0

Semalt föreslår ett kraftfullt webbskrapverktyg

1 answers:

SEO Spider Tool är en relativt ny dataskrapning och krypning dina webbsidor och hämtar viktiga on-site-element, vilket gör det enkelt för dig att analysera din sida på sidan och från sidan SEO. Du kan ladda ner det här programmet gratis eller välja att ha en premiumplan för att få nytta av avancerade funktioner.

Vad kan du göra med SEO Spider Tool?

Till skillnad från andra vanliga data skrapning eller extraktionsprogram, är SEO Spider Tool flexibelt, snabbt och enkelt att använda, och låter dig analysera resultaten i realtid. Den samlar in data, vilket gör det möjligt för verkställande direktörer att fatta vissa välgrundade beslut. Några av dess fördelar beskrivs nedan.

1 - avene d pigment ingredients. Hitta Broken Links

Använda SEO Spider Tool kan du hitta trasiga länkar på din webbplats och göra det enkelt för dig själv att krypa dina webbsidor. Detta program genomsöker en webbplats direkt och hittar länkar som 404. Dessutom reparerar den de trasiga länkarna och hjälper till att lokalisera serverns fel. Således är SEO Spider Tool ett allt-i-ett-datautvinning och webbkrypningsverktyg. Den hittar webbadresser och får dem att ordna till dig direkt.

2. Analysera sidtitlar och metadata

Du kan enkelt analysera sidtitlar och metadata under krypningsprocessen. SEO Spider Tool övervakar kvaliteten på metabeskrivningar och identifierar fel, saknade ord, korta eller långa rader eller dubblet innehåll på din webbplats.

3. Extrahera data med XPath

Nu kan du enkelt samla in data från HTML-webbsidor med hjälp av SEO Spider Tool. Dess CSS-väg och XPath gör ditt arbete enklare och bättre än andra liknande datautvinning och krypningsprogram. Det här verktyget samlar information från metataggar, rubriker, prissättningssidor och får dig de skrapa data inom några minuter.

4. Generera XML Sitemaps

En annan fördel med att använda SEO Spider Tool är att den genererar XML-webbplatskartor för användarna och levereras med avancerade konfigurationsinställningar. Du kan ändra frekvensen och laddningshastigheten på din webbplats och få sin ranking förbättrad direkt. Dessutom erbjuder detta verktyg olika webbplatskartor att välja mellan.

5. Integrera med ditt Google Analytics-konto

Du kan ansluta eller integrera SEO-spindelverktyget med ditt Google Analytics-konto och hämta användbar information, förbättra sökfrekvensen, konversationerna och sessionerna på din webbplats. När uppgifterna är fullständigt extraherade, får det här verktyget med det att publiceras och hjälper dig att generera intäkter på Internet.

6. Granska robotar och direktiv

Nu är det enkelt för alla att se de webbadresser som blockerats av robotarna. txt, X-Robots taggdirektiv och meta robotar, tack vare SEO Spider Tool för att göra det möjligt. Det reparerar de trasiga webbadresserna automatiskt och ger dig önskade resultat direkt.

7. Upptäck duplicerat innehåll

Du kan enkelt upptäcka de dubbla webbsidorna på internet med hjälp av SEO Spider Tool. Delvis duplicerat innehåll repareras automatiskt. SEO Spider Tool kontrollerar dina sidtitlar, innehåll och beskrivningar för kvalitet, se till att ingen av dina webbsidor kopieras på nätet.

8. Konkurrentens inspektion

Om du vill inspektera din konkurrents webbplats och vill förstå vilken typ av data han har skrapat, bör du försöka SEO Spider Tool. Detta är det enda webbskrapning och datakrypningsprogram som gör att du kan jämföra din ranking med konkurrenterna och får dig användbar information direkt.

December 22, 2017