Back to Question Center
0

Semalt: Webbskrapning med vacker soppa

1 answers:

Idag finns det många sätt att människor kan extrahera data från olika webbsidor. Många webbplatser, som Google och Facebook, tillhandahåller API som webbsökare kan använda för att få tillgång till all den relativa informationen de vill ha. Men inte alla webbsidor är utrustade med API, eftersom de kanske inte vill att deras läsare ska samla någon form av information från dem eller eftersom de inte är utrustade med avancerad teknik. Men vad kan webbskrapor göra i sådana sorters fall? Hur kan de extrahera data om vissa webbsidor inte använder ett API? Sanningen är att de faktiskt kan skrapa webbplatser på många sätt.

Använd Google Docs för bättre resultat

Genom att använda Google Dokument kan de faktiskt hämta all information de behöver - en iyi e postalar. De kan tillämpa det på nästan alla programmeringsspråk, som Python. Python är ett mycket kraftfullt programmeringsspråk, det är lätt att använda och låter programmerare koppla sitt projekt till den verkliga världen. Det tillåter sina användare att uttrycka olika begrepp i färre linjer kod som andra programmeringsspråk, som Java.

Python-biblioteket möjliggör en snabb vändning på webbskrapning projekt och det erbjuder många bibliotek att utföra en viss uppgift. BeautifulSoup är till exempel ett enkelt verktyg för snabba uppgifter, som att dra ut olika data, som listor, kontakter, tabeller och mer. Faktiskt erbjuder BeautifulSoup sina användare några enkla och effektiva metoder för att navigera, söka och ändra viss data. Till exempel, det tar ett HTML-dokument, och det analyserar det genom att skapa en motsvarande struktur i minnet. Dessutom konverterar det automatiskt alla inkommande dokument till Unicode, så användarna behöver inte tänka på ändringar.

Egenskaper av vacker soppa

Användare kan installera detta effektiva extraheringsverktyg i både Windows och Linux-system. Sedan kan de navigera och lära sig att använda systemet helt enkelt. De kan se alla nödvändiga exempel för att få en uppfattning om hur de ska använda detta system. Dessa exempel kan hjälpa dem att förstå systemet bättre. Det är en praktisk guide för att lära känna hur man kan skrapa data ut från olika webbsidor.

Det gör att parsade data ser ut som originalet. Men i fallet där det finns några fel i ett visst dokument, berättar Beautiful Soup dem och ger användarna en rimlig struktur. Vacker soppa erbjuder några bra egenskaper, som ger namn på HTML-element, för att göra dem mycket enklare för användarna. Webskrapare måste komma ihåg, till exempel, att ett element kan ha många typer av klasser och en klass kan delas in i element. Var och en av dessa element kan bara ha ett ID, som bara kan användas en gång på en sida. Vacker soppa är ett bra program, som främst är utformat för projekt som webbskrapning. Det ger några enkla metoder för sina användare att ändra ett parse-träd. Detta språkprogram är utvecklat på toppen av Pythons bästa analys, som LXML och det är ganska flexibelt. Faktum är att det hittar låsdata och samlar all nödvändig information för webbskrapor inom några minuter.

December 22, 2017