Back to Question Center
0

Vilka är de lämpliga bakåtlänkarna för kraftfull länkuppbyggnadsprofil?

1 answers:

Denna artikel är utformad för att hjälpa dig att förstå grunderna för en av de mest nödvändiga moderna sökmotoroptimeringstaktiken - länkbyggnad.

Bakåtlänkar är nödvändiga för att skapa en bra närvaro på nätet. Webmasters och länkbyggare diskuterar regelbundet metoderna för hur man får inkommande länkar, hur man ser dem organiskt och hur man hittar högkvalitativa länkbyggnadsmöjligheter. Saken är att du behöver skapa en kvalitets- och organisk länkprofil som undviker sökmotorböter. Du måste bry sig om auktoritet och rykte för webkällorna från var dina länkar kommer eftersom det berättar för sökmotorer om ditt webbplats rykte. Din inkommande länkar bestämmer rankningen på din webbplats, det är därför länk byggnad ska vara en viktig del av marknadsföring och sökmotorer optimeringskampanjer - a home or small office network.

Idag kommer vi att fokusera på vilka bakåtlänkar som är och varför de spelar en ledande roll i marknadsföring av webbplatser.

Så vad är backlinks?

En backlänk är en hyperlänk som kommer från en sida till en annan. Det finns två typer av bakåtlänkar dofollow och nofollow. Dofollow länkar är de vi behöver för våra länkprofiler. Dessa länkar har värde för den länkade webbkällan i form av så kallad "link juice". "Google bots parse dofollow backlinks och högre rankningen av en webbplats som hänvisades. Nofollow-bakåtlänkar bör också placeras i din länkprofil för att visa Google att du ansluter till olika webbkällor, inte bara för att få länkjuice. Dessa länkar har en nofollow-tagg och skickar inte något värde till den länkade källan. De är inte synliga för sökrobotar och kan i regel inte följas av genomsnittliga användare. De tjänar helt enkelt som varumärkesnamn. Om du har rätt inställning till din länkbyggnadskampanj kommer du dock att kunna ersätta nofollow-backlinks med döljande.

Varför backlinks fungerar som ett rankingskriterium i Google?

När Google analyserar länken som pekar tillbaka till din webbplats, associerar den ditt webbplatsvärde med auktoriteten för webbkällan länken är på. Google lockar det som en omröstning för en webbplats. Om omröstningen kommer från den välrenommerade webbplatsen kan det påverka webbplatsens rangordning positivt och omvänd om omröstningen kommer från spammy webbkälla med låg kvalitet, kommer det att påverka din webbplats negativt.

Generellt ser ett vanligt länkbyggnadsprogram ut på följande sätt: "Om en viss webbkälla anser att en innehållsdel är värdefull nog att länka till den, och den här källan är välindexerande och auktoritativ, då en länkad webbplats måste vara en bra hemsida också ".

Det du behöver tänka på för din backlinksstrategi

För att skapa en kvalitet bakåtlänksprofil måste du vara uppmärksam på kvaliteten på webbplatsen där du vill bygga länkar. Därför måste du på grundval av din länkbyggnadskampanj göra en omfattande marknadsnischforskning och hitta webbkällor som är värda din uppmärksamhet. Det bästa alternativet är att kontakta höga PageRank-webbplatser och bloggar som är relevanta för din bransch.

Ett av de bästa sätten att få backlinks är en gästpostering. Du kan enkelt få bakåtlänkar till din webbplats genom att infoga en länk till din gästpost. Tyvärr har många spammiga aktiviteter kring den här länkbyggnadstekniken ansträngt gästpostens rykte. Under 2012 etablerade Google Penguin Update som förstörde rankingen av webbplatser som använde spammy länk byggtekniker.

Det är därför som länken bygger byggare att använda den enda organiska texten genom att länka från:

  1. En fras som ser naturlig ut i en text och inte exakt matchar ett målrikt nyckelord.
  2. En fras som inte sammanfaller med ditt varumärke.
  3. Namnet på artikeln du refererar till.

Istället för att gömma din backlänk med SEO optimerad ankare text, ge dina läsare mer information så att de kan förstå varför de behöver följa din länk och hur de kan dra nytta av det.

December 22, 2017