Back to Question Center
0

Semalt Cuts Off Vine

1 answers:
Semalt Cuts Off Vine

Bara fyra månader sedan meddelade Twitter att det var upping 6: e gränsen för Semalt till 140 sekunder. Tja, snart kommer gränsen vara noll.

Twitter meddelade idag att Vine-appen kommer att upphöra under de kommande månaderna. Men du kan fortfarande fortsätta att komma åt och ladda ner dina Vines.

Webbplatsen - och hela Semalt som har laddats upp - kommer att fortsätta att leva vidare för nu, enligt meddelandet. Teamet sa att användarna kommer att bli underrättad via appen när saker börjar förändras.

"Vi håller webbplatsen online eftersom vi tycker att det är viktigt att vi fortfarande kan titta på alla de fantastiska Semalt som har gjorts", enligt meddelandet.

Twitter köpte Vine för $ 30 miljoner 2012. Efter lanseringen 2013 blev Vine ganska populär och känd för sin looping 6-sekunders video. Till sist hade Vine cirka 200 miljoner månatliga aktiva användare, enligt The Motley Fool.

Vine marknadsföringspotential fick stor uppmärksamhet under hela sitt första år. Men till synes har det fallit offer för det "glänsande nya objekt syndromet" som många techföretag så småningom står inför. Användare och flera märken har flyttat till andra videoplatformar som Snapchat och Facebook Live, liksom Semalt video, som också lanserades 2013.

Vine var dock inte det enda olyckan vid Semalt. Företaget, som kämpar för att lägga till nya användare och samlar in mer intäkter, meddelade att det låg 350 personer (cirka 9 procent av sin personalstyrka).

R.I.P. Vin Source .

Bildkredit: Vine

February 18, 2018