Back to Question Center
0

Webbskrapningsverktyg - Semaltråd

1 answers:

Dataskrapning är en av de mest komplicerade uppgifterna för icke-tekniska personer. Detta beror på att de saknar kunskap och inte vet något om hur man kan dra nytta av Python, Java, Go, JavaScript, NodeJS, Obj-C, Ruby och PHP som språk. Programmering är en integrerad del av datavetenskap, men vissa nybörjare och nykomlingar har inte tillräcklig programmeringsförmåga och vill fortfarande extrahera webbdata utan att kompromissa med kvaliteten - edgeswitch default ip. För sådana individer är följande webbskrapning tillämpningar bäst och mest lämpliga.

Skrapa (Google Chrome-förlängning)

Olika icke-programmörer och frilansare föredrar Skrapa på grund av sina matchlösa skrapningsfunktioner. Detta GUI-driven datavetenskapliga verktyg kan skrapa både grundläggande och avancerade webbsidor och ha bra maskininlärningsteknik för att göra ditt arbete enklare. Denna plattform är speciellt utformad för att extrahera data från Amazon, eBay och andra liknande webbplatser och har en inbyggd spårningsdetektering . Med det kan du enkelt upptäcka spam i dina data och kan ta bort den inom en minut eller två. Den har ett specifikt Google API-klientbibliotek för bättre datautvinning och sparar din information i sin egen databas. Du kan också spara data till din hårddisk eller någon annan valfri enhet.

Import. io

Med import. io, du behöver inte vara tekniskt inriktad och kan skrapa högkvalitativa data regelbundet. Denna webbutvinningsansökan har hävdat att den har undanrött behovet av icke-programmörer och datavetenskapare. Som vi vet att datavetenskap kräver statistik och matematik, programmeringsförmåga, men du behöver inte lära dig något om du använder import. io. Detta verktyg är lämpligt för både individer och företag. Kimono Labs

Kimono Labs är den fristående fristående webbskrapningsprogramvaran. Det kan skrapa data från ett stort antal webbplatser inom några minuter. Den kommer i både gratis och betald versioner och är lämplig för icke-tekniska personer. Med Kimono Labs behöver du inte lära dig Python eller något annat programmeringsspråk. Dess fördefinierade sökrobotar hjälper dig att indexera dina data eller olika webbsidor. Du behöver bara ladda ner och starta det här programmet och låt Kimono Labs skrapa data för dig om några minuter. Dess molnbaserade andningsorgan gör det enkelt och snabbt att dela information mellan olika enheter. Kimono Labs används av företag, journalister, online-återförsäljare, telekommunikationsbyråer och frilansare i stor skala.

Facebook och Twitter API

Stora data är ett stort problem för olika webmasters och icke-tekniska personer. Således använder de ofta Twitter och Facebook API för att få deras data skrapas. API: erna hjälper oss att extrahera användbar information från olika webbplatser och bloggar och gör förutsägelser om hur man redigerar och sparar data när den är helt skrapad. Det bästa är att API: erna kan enkelt mina webbinnehåll, i ett läsbart och skalbart format. De ger en trevlig visualisering av skrapad data, klassificerar den i olika kategorier, eller importeras till olika format enligt våra önskemål och krav. Du måste använda sociala medier API om du är en icke-teknisk person utan programmering färdigheter.

December 22, 2017