Back to Question Center
0

Hur man förbättrar din Amazon SEO?

1 answers:

Enligt de statistiska uppgifterna, mer än 55% av de användare som föredrar att göra inköp på nätet, vänder sig till Amazon handelsplattform för att hitta vad de behöver. Det är en referenspunkt för shoppare i våra dagar. Användare kontrollerar den här plattformen först på grund av antalet uppenbara orsaker som ett bra rykte för denna webbplats, en förmåga att jämföra priser och hitta det bästa priset på webben, en förmåga att läsa återkopplingar från kunder och så vidare. Dessutom vet användarna att de i ett fall av negativ erfarenhet av denna plattform kommer att få full ersättning. Alla dessa funktioner gör Amazon till nytta för både köpare och säljare - noleggio gonfiabili prezzi auto. Därför är Amazon den bästa plattformen för dessa ändamål om du vill rikta in dig till den största mängden av dina potentiella kunder. För att få ut mesta möjliga av din notering på denna handelsplattform behöver du implementera några sökmotoroptimeringstaktik för att visa upp dina produkter och företag.

Denna artikel är avsedd att hjälpa dig att förbättra din Amazon SEO och göra dina produkter synliga på den här största onlinehandelsplattformen.

Principen om produkt ranking på Amazon

Det finns flera viktiga rankingfaktorer som du behöver vidta för att förbättra din Amazon-sida SEO. Om du vill skapa en väloptimerad produktlista måste du veta vilka aspekter du behöver fokusera på.

Enligt Amazon A9 ranking algoritm ser en potentiell kund följande data efter en sökfråga:

  • klicka volym;
  • produktpriser;
  • riktade sökord och taggar;
  • produkt tillgänglighet (för närvarande tillgänglig eller i lager);
  • försäljningshistoria;
  • kundrecensioner.

Alla dessa aspekter kan delas in i prestationsfaktorer och relevansfaktorer. Den första gruppen av element visar vilka signaler Amazon använder för att rangordna produkter baserat på hur mycket pengar de kommer att göra genom att göra det. Relevansfaktorer är den relevans en produkt har efter en användarsökning.

Låt oss först diskutera prestationsbaserade rankingfaktorer. Först och främst är det en omvandlingsfrekvens. Konverteringar är uppenbara Amazon ranking faktorer. Du kan använda flera effektiva taktik för att visa Amazon din produkt konverterar bra potentiellt. När det gäller att få en klar bild av omvandlingar är Amazon ganska knepigt. Du kan observera olika mätvärden som enheter och sessioner, men inte tillräckligt med data för att kontrollera alla situationer.

Du kan hitta dina konversationsdata genom att gå till Rapporter, sedan Företagsrapporter, Detaljerad sidförsäljning och slutligen trafik. Här måste du kontrollera enhetssessionen procent eller med andra ord antalet sessioner.

För att förbättra din Amazon-rankning måste du justera din köpboxprocent. Till exempel, dina enheter som beställts per inköpslåda kommer att signalera till Amazon att du konverterar mer.

Du kan påverka prestationsbaserad ranking genom optimering av bilder och förbättring av produktpriser.


Låt oss nu titta på Amazon-rankningsfaktorer som är baserade på relevans. Relevansfaktorer handlar om relevansen av sökfrågan och informationen som presenteras på en sida.

För att göra din sida mer relevant för användarens fråga måste du optimera titeln på produktinformationen. Du måste inkludera de mest relevanta och riktade sökorden i din titel och beskrivning för att hjälpa dina potentiella kunder att hitta dina produkter på en sida.

De väsentliga delarna som du behöver inkludera i din titel är produktnamn, kort beskrivning (färg, storlek, material, kvantitet), produktlinje och för vilken denna produkt är utformad (barn, vuxna mm. )

December 22, 2017