Back to Question Center
0

Vilka källor kan hjälpa mig bäst med DoFollow backlinks?

1 answers:

Letar du efter webbplatser eller bloggar som skulle vara bäst för DoFollow-bakåtlänkar, kanske du kanske tänker på bloggkommentarer, gästpost, katalog och företagsnotering, och så vidare. Naturligtvis kan du hitta några ganska bra lösningar för högkvalitativ länkbyggnad där ute. Men poängen är att det finns några ultimata lösningar som skulle vara det bästa av det bästa för DoFollow-bakåtlänkar i synnerhet? Jag har några funktioner för dig.

Men innan vi granskar var och en av dem, låt oss börja med en liten briefing. Varför ska du ha dem på din hemsida eller blogg? Att göra ditt bästa för att skaffa DoFollow backlinks, vilka slags fördelar kan vi rimligen förvänta oss av dem?

De bästa fördelarna med DoFollow-bakåtlänkar

  • ökade söktrafik direkt till din webbplats eller bloggsidor;
  • starkare domänmyndighet som ständigt ökar din projektresultat
  • höja din AdSense-kostnad per klick (kostnad per klick)
  • sporra din pågående utveckling med Google PageRank;
  • förbättra dina nuvarande sökmotorrangeringar och motivera din ytterligare kampanj - jacquard sweat stoffe.

Det finns ungefär ett dussin av topprankade platser som förväntas passa dig bäst för DoFollow backlinks. Bland de andra vill jag beskriva följande online-resurser som förmodligen de perfekta ställena att ha en kickass-start för att skapa länkar med DoFollow-attributet. Nedan kommer jag att börja med Google Plus, YouTube, LinkedIn, för att sluta med Blogger dot com. Så, låt oss gå ner till frågan! Google Plus

Som en av de mest populära webbplatser på sociala medier, bör Google Plus också kallas en stor social plattform för att driva en effektiv kampanj för din hemsida eller blogg. Tro mig eller inte, men av vissa anledningar verkar denna standardtjänst av världens sökjätte ofta underskattas av många nybörjare webbansvarige och webbplatsägare. Ändå rekommenderar jag att du försöker ditt personliga konto där ute - att njuta av kvalitet DoFollow bakåtlänkar med hög auktoritet bara några minuter.

YouTube

Denna otroligt populära video värd kan användas för att få lite extra bakåtlänkar - bara skapa din egen kanal och fylla i "om" avsnittet. Åtgärd på detta sätt kan du dock bara ha NoFollow bakåtlänkar. För att få en definitivt mer värdefull bakåtlänk med DoFollow måste du kontrollera de avancerade kanalinställningarna. På så sätt klickar du på "tillhörande hemsida" och placerar helt enkelt webbplatsens webbadress. Obs, för att göra tricket korrekt, måste du först skicka en verifieringsprocedur i Googles verktyg för webbansvariga.

LinkedIn

Det är inte bara ett bra ställe att forma ett brett nätverk av professionella och affärsrelationer, men ett utmärkt tillfälle att ha ett par höga auktoritet bakåtlänkar - och de kan visas på intresserade användare från hela världen. Och du vill inte sakna det, eller hur? För att skapa en annan backlänk med DoFollow-attributet på LinkedIn - skapa bara en personlig profil, spendera två minuter för att fylla de nödvändiga sektionerna och dela en länk till exempel till ditt blogginlägg, produktöversyn, etc. På så sätt kommer förmodligen en länk du delar att bli en värdefull. Imponerande, va?

Blogger dot COM

Denna bloggplattform är inte så känd, men jag insisterar verkligen på att du kontrollerar det under inga omständigheter. Så här kan du få en backlänk med DoFollow där ute - bara starta din nya stödjande blogg på Blogger dot com och betal lite tid för att fylla den med ett ljudinnehåll. Länk din huvudsakliga företagswebbplats eller blogg - och du är klar!

December 22, 2017