Back to Question Center
0

Semalt Expert Aktier En Web Extraction Tool List

1 answers:

Om du behöver bygga en webbplats eller behöver hämta dina RSS-flöden Med exakta, användbara och autentiska data kan du använda en rad skärmskrapnings- och datautvinningsprogram.

Om du vill fånga produktdata från en webbplats regelbundet måste du välja Mozenda. Och om du behöver skrapa olika reseportaler, sociala medier och nyheter, så är Uipath och Kimono bäst för dig.

Med dessa 3 verktyg kan du automatisera formulärfyllningsprojekten och kan undersöka på Internet.

1 - search by name free. Kimono

Kimono är en berömd web data extraktion och skärm skrapning ansökan. Det är idealiskt för vem som vill driva upp sina företag med levande data, och du behöver ingen kodningsförmåga för att få nytta av Kimono. Det kan spara din tid och fylla på din webbplats med krossa data. Du behöver bara ladda ner och installera det här verktyget, markera dina sidelement och ge några exempel så att Kimono kan utföra sina funktioner korrekt. Det är ett gratis program med olika funktioner och lämpar sig för företag och frilansare. Kimono märker dina data i JSON- och CSV-format och skapar API för dina webbsidor, får dem lagras i sin databas för senare användning. Det kräver ingen sidnavigering och påskyndar ditt datautvinningsarbete.

2. Mozenda

Mozenda är en gratis skrivbordsapplikation och skärmskrapningsprogram. Det hjälper oss att skrapa all data från obegränsade webbsidor. Denna tjänst behandlar alla webbsidor som den potentiella datakällan, och du behöver ingen programmeringsförmåga för att få nytta av Mozenda. Det har rekommenderats av ett stort antal programmerare och SEO-experter. Du behöver bara skicka in dina webbsidor och låta Mozenda utföra sina uppgifter. Du kan enkelt komma åt Mozendas API och få exakt information. Den kommer att styra oss genom skärmskärningsprocessen genom sina skärmdumpar och kan bearbeta hundratals till tusentals webbsidor inom en timme. Detta program är lätt att använda och kräver ingen teknisk kompetens alls. Ibland kan Mozenda skrapa data och bearbeta webbsidor på upp till 24 timmar, och det är den enda nackdelen med det här verktyget.

3. Uipath

Uipath specialiserar sig på att skapa olika webbsidor och bearbeta många webbplatser för användarna. Det är ett av de mest tillförlitliga och bästa skärmskrapnings- och datautvinningsprogrammen. Den är perfekt för både kodare och webbutvecklare och kan enkelt överträffa alla utvinningsutmaningar som sidnavigering. Det skrapar inte bara dina webbsidor utan också olika PDF-filer. Du behöver bara öppna denna webbskrapning guiden och markera informationen du behöver skrapa. Uipath skrapar tusentals webbsidor inom en timme, vilket ger dig de korrekta och uppdaterade uppgifterna i respektive kolumner.

December 22, 2017