Back to Question Center
0

Vilka är de oanvända backlinkkällorna av Backlinko?

1 answers:

Bakåtlänkar fortsätter att köra den digitala världen, trots att vissa artiklar samt webbansvariga berättar för andra saker om dem. Faktum är att de senaste sökmotoroptimeringsstudierna visar att bakåtlänkar är en av de viktigaste rankningsfaktorerna för Google och andra sökmotorer.

När det gäller länkbyggnad finns det många provade och sanna metoder. Några av dem följer Googles riktlinjer, medan andra kränker dem - turk hosting. I vår tid blir några av länkgenereringsteknikerna mindre resultativa i våra dagar (f. e. gästpost eller kommentar bakåtlänkar). Det finns dock fortfarande många mindre kända eller underjordiska sätt hur man tjänar högkvalitativa gratis bakåtlänkar.

I denna artikel kommer jag att dela med dig flera tunnelbana byggtekniker, några av dem jag har lånat från Brian Dean Backlinko ägare. Låt oss titta närmare på var och en av dem.

Sätt att få bakåtlänkar på grund av Backlinko-metodiken

 • för att få externa länkar från sociala medier. Enligt den här metoden måste du dela relevanta innehåll och reproducera innehållet som var starkt delat. Därefter måste du nå användare som ursprungligen delade det här innehållet och ge dem ett nytt eller uppdaterat stycke.

  • Skyskrapa länk byggnadsteknik

  Denna skyskrapa länk byggnadsteknik utvecklades av Brian Dean. Det hjälpte honom att öka sin organiska trafik med mer än 400%. Enligt den här metoden måste du identifiera sökord med låg ranking och hitta ett innehåll som är populärt bland användarna. Därefter bör du skriva det bättre för samma söktermer. Se till att din nya version av innehållet är unik och forskningsbaserad. För att slutföra detta länkbyggnadsförfarande måste du marknadsföra den här uppdaterade innehållsdelen på sociala medier med målet att några av de höga PR-domänerna slutligen länkar tillbaka till dig.

  • Testimonials länk byggteknik

  Testimonials är mycket användbara för alla företag eftersom de visar kundernas tillfredsställelse gentemot produkter eller tjänster som ett företag tillhandahåller. Webmasters söker dem ut eftersom de vet vilka fördelar de kan få till sina nätbutiker. På så sätt ger skapandet av ditt betyg fantastiska möjligheter att tjäna dig en lätt men auktoritativ inkommande länk. Användare attraherar bättre företag som har ekologiska testimonialer från riktiga kunder än webbplatser som presenterar spammy recensioner (som regel kan sådana vittnesmål lätt upptäckas). Ju mer verkliga testimonialer din webbplats har erhållit, desto högre rankas den på sökresultatsidan. Dessutom verkar det mer trovärdigt för andra företag. Det är därför de länkar till din webbplats utan att ens fråga.


  Allt du behöver göra är att välja en produkt som du gillar mest och kontakta sin leverantör för att ge ditt testamente till detta särskild produkt. De flesta av de stora detaljhandelsplattformarna har en särskild anmälningssida för detta ändamål. Det är därför som det blir lätt för dig att skicka in ditt omdöme direkt via deras hemsida.

  Denna länkbyggnadsteknik har också introducerats av Backlinko bloggägare Brian Dean.

December 22, 2017