Back to Question Center
0

Vad är sätten att skapa en hög PR-länklista?

1 answers:

Alla etablerade företag behöver en stark marknadsstrategi för att indexera på första eller andra sökresultatet. Varje sökmotoroptimeringsstrategi kräver en mängd olika bakåtlänkar. Mot bakgrund av de senaste uppdateringarna från Google måste dessa backlinks vara av hög kvalitet och komma från topp PR-webbplatser - î²î¹î¿î»î¿î³î¹îºî± î±î¹î¸îµïî¹î± îµî»î±î¹î± apivita. Några andra bakåtlänkar betraktas som lågkvalitativa och spammiga. Därför måste varje webbansvarig vara extremt försiktig med kvaliteten på de bakåtlänkar som bygger upp kvaliteten på inkommande länkar, avgöra var din webbplats kommer att rankas i sökmotorerna för specifika sökordsfraser.

Så frågan är hur man skapar en hög PR-länklista utan att slösa bort mycket pengar och ansträngningar?

När det gäller webbplatsoptimering på sökmotorer fungerar regeln på 4 V: s bästa:

  • Volym )

Antalet länkar som pekar på din webbkälla. Det är fortfarande en betydande rankningsfaktor. Men du måste komma ihåg att många bakåtlänkar från spammiga webbplatser, det ger dig ingen vinst.

  • Variety

Olika källor som du använder för länkbyggnadsändamål. Ju mer desto bättre det visar Google hur många webbplatser lockar din domän som välrenommerade och länkar värda.

  • Hastighet

Hastigheten du får länkar till din webbplats. Google kan hitta det misstänksamt om du kommer att bygga många bakåtlänkar över natten. Istället för det borde du skapa regelbundna kvalitet inkommande länkar.

  • Verbiage

Ankare texten på länken till din webbplats. Denna text måste vara väl utformad, fångad och innehålla en av dina riktade söktermer.

Följande webbplatser är den perfekta utgångspunkten för eventuella backlink-kampanjer:

  • Facebook

Det är en hög PageRank social plattform som ger webbplatsägare många affärsmöjligheter. En av nackdelarna med denna plattform är att de har "no-follow" länkbyggnadspolitik. Det betyder att erhållna bakåtlänkar från Facebook inte kommer att överföra någon länkjuice till din domän. Bakåtlänkar från denna källa kan dock göra din länkprofil mer trovärdig och auktoritativ i Google: s ögon.

  • YouTube

Det är en PR9-webbplats som ägs av Google. Det ger webbansvariga både backföljer och nofollow. Du kan skapa follow-back-länkar i din företags profil eller videobeskrivningen. Alla andra länkar kommer att vara nofollow. Den goda nyheten är att du kan göra din YouTube-kanal till en enda PR5 till PR6-backlänk. Det kan påverka din rankning positivt.

  • Google+

Google+ är en PR8-webkälla. Det är ett Google-svar på Facebook. Här kan du skapa minst en follow-backlinks till din webbplats. Det är ett utmärkt tillfälle för din ranking, eftersom Google använder denna plattform som en del av deras algoritm. Det är därför som det är viktigt att skapa en sida på Google+ som innehåller ankaretext med ditt riktade sökord i området Profil / Område.

December 22, 2017