Back to Question Center
0

Vad är sätten att bestämma backlinks poäng?

1 answers:

Denna artikel ägnas åt temat för länkkvalitet. Vi kommer att prata om hur Google utvärderar kvaliteten på inkommande länkar och hur du kan mäta kvaliteten på länkarna i din länkbyggnadskampanj. Dessa sökmotoroptimeringsaspekter är grundläggande för att skapa en kvalitetslänkprofil. Det finns många fördelar med att skaffa kvalitetslänk juice till din webbplats. Först och främst kommer du att öka din varumärkesautoritet inom din nisch på marknaden och på webben i allmänhet. Dessutom har follow-backlinks länksaft till din webbplats - grain bin prices. Om de kommer från höga auktoritativa webbkällor kan de höja webbsidan och locka till sig många nya kunder.

Det är viktigt att veta kvaliteten på länkar som pekar på din webbplats eftersom dessa bakåtlänkar fungerar som en rankingfaktor och kan antingen förbättra din webbplatsrankning på sökresultatsidan eller förstöra all din SEO-insats. I våra dagar behandlas inte alla bakåtlänkar lika. Det finns många spammare och bedrägerier som försöker att spela sökmotorer och få länkar på olika organiska sätt. Istället för att bara beräkna antalet externa länkar som pekar på en webbsida, utvärderar Google också kvaliteten på inkommande länkar. Mer exakt tar Google hänsyn till myndighet, relevans, position och redaktionell karaktär av alla länkar som pekar på din webbplats.

Det är därför du behöver noggrant undersöka länkutsikterna, eftersom de dåliga länkarna kan skada ditt varumärke rykte och orsaka en sämre ranking. Google bestraffar webbkällor som bryter mot riktlinjerna för webbansvariga med lågkvalitativa, spammiga länkar. Det är därför som du har märkt några inkommande länkar av dålig kvalitet som pekar på din webbplats, bör du implementera Google Disavow-verktyg för att göra dem otillgängliga för både sökrobotar och användare.

Låt oss diskutera några metoder som Google använder för att bestämma backlinksresultat.

Aspekter som tas i beaktande av Google medan du bestämmer poängen för backlinks.

Domänmyndighet, sidans auktoritet och PageRank

En av de viktigaste faktorerna för att bestämma kvaliteten på inkommande länkar är auktoriteten för webbkällan från vilka de kommer. PageRank-modellen bygger på länkens eget kapital och länkflöde. Ju högre auktoritet webbplatsen, desto mer värdefull länksaft får du genom en backlink.

För att beräkna en auktoritet på hemsidan eller webbkällan kan du använda Semalt Web Analyzer eller Moz Tool. Med hjälp av dessa verktyg kan du bestämma domänmyndighet och sidautomat för en webbkälla. För varje given URL får du en poäng från 1 till 100. Ju högre dessa mätvärden är desto värdefullare är länken.

Dessutom kan du kontrollera en auktoritet för inkommande länkar, med Majestic SEO-programvara. Denna programvara ger dig sådana mätvärden som "Trust Flow" och "Citation Flow. "I ett komplex kommer dessa parametrar att visa dig en länkmyndighet för webbadressen. Ju högre båda dessa mätvärden är desto värdefullare blir en länk från den här webbplatsen.

Relevans för innehållsdelen eller webbkällan

Google blir mer intelligent idag och kan enkelt hur relevant en webbkälla innehåll till den inkommande länken som är placerad i den. Det kan förklaras av Googles främsta syfte att leverera inte bara hög kvalitet utan också maximalt relevant för användarens sökresultat.

Google utvärderar den aktuella relevansen av en webbkälla genom dess inkommande länkar och ankare texterna av dessa länkar. Därför måste du vara särskilt uppmärksam på relevansen av din ankare text. Använd ditt varumärke eller volym nyckelord som ankare text för din länk.

Att få bakåtlänkar från relevanta webkällor som nära matchar ämnet för din egen domän ökar din positionsplacering för vissa söktermer.

December 22, 2017