Back to Question Center
0

Kan någon lära mig hur man lägger till bakåtlänkar så enkelt som möjligt?

1 answers:

Det är faktiskt processen att skapa en annan länk till din webbplats, eller bloggen är inte så svår som du kanske tror. Att lägga den på vanlig engelska, länkbyggnad i SEO står för ett ömsesidigt fördelaktigt avtal. Enkelt sagt betyder det att du får bakåtlänkar placerade på dina egna sidor och ger dem i gengäld. Faktum är att det är förmodligen det ultimata bästa sättet att söka upp en kvalitetsstrategi för byggandet av länk för att öka din allmänna strategi i SEO i stor skala. Men innan du visar dig hur man lägger till bakåtlänkar - enkelt och bekvämt - låt mig ge dig ett försiktighetsord - web developing company. Tänk på att följande länkuppbyggnadstips är 100% giltiga just nu. Men det finns ingen garanti för att det som gör oss bra idag skulle förbli detsamma för imorgon. Så nedan är endast praktiska steg som gäller för tillfället. Jag hoppas att det hjälper dig att förstå hur man lägger till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg - utan några betydande kontanta kostnader, bara betalar din tid och ansträngning.

Bloggposteringsschema

Det finns inget extra om att tjäna några värdefulla backlinks skapa schemalagda blogginlägg. Allt du behöver här är att skriva mycket och göra det ofta. Se till att de stora sökmotorerna framgångsrikt märker din närvaro - glöm inte att leverera återkommande uppdateringar med ditt blogginnehåll. Jag rekommenderar personligen vadslagning på kvalitet, snarare än kvantitet. Jag menar att att skriva två eller tre dödande artiklar är exakt vad som ska göras för att lägga till några extra bakåtlänkar som tjänar dina framsteg. Och kom ihåg - det finns ett ganska bra tillfälle att använda dina huvudsyfteord för varje blogginlägg. Och försök naturligtvis inte att överdriva sökorden, om du inte vill att dina skrifter ska se ut som spam. Om du gör det, överväga att investera lite tid i länkbyggnad via gästbloggar, skriv produktrecensioner och smarta kommentarer, åtminstone på tredjepartskällor av högsta relevans för din företagsbransch eller ämnesdiskussion.

Ankare Text och Keyword Research

Det behöver inte sägas att det är en förutsättning för att köra ett ordentligt sökord forskning för att börja förbättra din SEO på skalan. När det gäller länkbyggnad i synnerhet bör du veta hur man lägger till bakåtlänkar med rätt ankare text. För att få allt på plats, tveka inte att använda Google AdWords eller något annat verktyg för att köra en fullständig sökordsanalys igen - den här gången strängt för länkbyggnadsändamål. Allvarligt, när det gäller att forma en perfekt passande ankare text är semantiken meningsfull. Till exempel kan ganska vanliga termer som "sociala medier marknadsföringskostnad" ha en till synes liknande semantik. Ändå är dörren alltid öppen för att öka din trafik - bara byta ett enda ord, eller ta den idealiskt passande.

Fast webbplatsarkitektur och interlinking

Ta alltid bort några interna länkar som pekar vägen genom olika delar av din webbplats eller blogg. Du rekommenderas att lägga till länkar till de mest besökta sidorna och ange en rimlig anslutning till din hemsida eller målsidor. Naturligtvis har denna typ av länkar inget att göra med Googles sökrankningar, åtminstone direkt. Ändå är det fortfarande ett mycket bra tillfälle att inte bara bygga några extra länkar utan bidra till en robust webbplatsarkitektur. Hur som helst, att utveckla din webbplats eller blogg till en ganska tillgänglig och användarvänlig plats skulle vara ett välformat beslut. När allt kommer omkring kan du dra nytta av en högre rankning som ska tilldelas på längre sikt - bara för att din webbplatsarkitektur är praktisk och säger välkommen till varje användare som landat där ute.

December 22, 2017