Back to Question Center
0

Vad är det bästa sättet att tjäna externa backlinks för SEO?

1 answers:

Låt oss möta det - att bygga externa bakåtlänkar för SEO är en av kärnkomponenterna som kan driva din webbplats eller blogg för bättre exponering i online-sökning. Men innan du börjar, överväga denna fula sanning om att bygga dem i sökmotoroptimering. Så se till att du är redo med följande grunder innan du kan rimligt fortsätta med att tjäna externa backlinks för SEO:

 • Du bör ha din webbplats eller blogg väloptimerad på teknisk nivå - moda para homens oculos dior.
 • Du borde bygga en solid webbplatsarkitektur.
 • Du bör investera din tid och ansträngning i en rent unik innehåll som ger värde.

Här är några av de bästa sätten att tjäna externa backlinks för SEO:

. Välj rätt länkkontrollverktyg, som Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Mozs Open Site Explorer - jag testade dem på övning för ett par webbplatser och bloggar. Arbeta bra på att fixa alla tekniska fel som kan påverka bra användarupplevelse med följande mönster:

 • Sidlastningshastighet.
 • Mobil responsiv webbdesign och användarupplevelse.
 • Duplicativ webbsidans innehåll, liksom dubbla metadata.
 • 302 omdirigerar och omdirigerar kedjor.
 • 404 fel och resten av kanoniska fel.
 • Felaktig användning av externa bakåtlänkar och SEO-direktiv (t.ex.g. , noindex, nofollow).

2. Fokusera på användarens behov, istället för att bara manipulera med Googles sökrankningsalgoritm. Jag menar här att ditt innehåll måste ge realt värde och använd användaren. På så sätt investerar du tid och energi i att bygga externa bakåtlänkar för SEO - tjäna dem naturligt med ditt innehåll - se till att du inte har åtminstone följande problem:

 • Ditt innehåll misslyckas med att behaga verklig användare (för långa eller tråkiga skrifter, som knappast skulle vädja till de främsta behoven hos levande sökare).
 • Föråldrad innehåll (kom ihåg - din webbplats eller blogg förväntas spela bra med det och hjälpa användaren mer än dina nischkonkurrenter).
 • Inte tillräckligt med fördjupad dataforskning (naturligtvis, med stor auktoritet kan vara bra att hitta dig själv i toppen av Googles sökning, men det är fortfarande definitivt inte tillräckligt för att vinna).
 • Brist på läsbarhet och personlighet (överväga att skapa egna fallstudier, iögonfallande kalkylblad, infographics och annat värdefullt innehåll som är tilltalande för din målgrupp).
  Dålig visuell överklagande (gör det enkelt att läsa med punktpunkter, fina rubriker och beskrivande listor, använd endast tålbara block av textskrifter, tvingande rubriker och bilder samt visuellt tilltalande teckensnitt och passande bakgrunder).

3. Det enda sättet att tjäna externa bakåtlänkar för SEO organiskt bygger upp relationer. Låt oss möta det - din hemsida eller blogg är inte en avlägsen ö som är åtskild av havsvatten. Bara välbyggda kontakter och hälsosamma relationer kan leda till att tjäna mer kraftfulla bakåtlänkar och sprida sig på Internet. För att dra nytta av processen som körs på ett nästan självstyrat sätt, överväga följande:

 • Att ge mycket av innehållet kan ge dig inte bara fler backlinks som pekar på din webbplats eller blogg i gengäld men kommer Hjälp din webbplats eller blogg generera fler leads, aktier, följer osv.
 • Att etablera snäva och ömsesidigt fördelaktiga relationer med branschinflytande och toppbloggar. Begränsa dig aldrig till den irriterande och allmänt oanvända uppsökningen via kalla e-postmeddelanden.
 • Skriva några väl genomtänkta och rent relevanta kommentarer på de bästa besökta bloggarna eller de mest populära webbplatserna i din näringslivsbransch eller på marknaden nisch.
 • Att sätta din webbplats eller blogg till en ganska förtjänlig, värt att ta emot de värdefulla backlinksna säkert. Jag menar att du kan göra en tjänst med dina egna artiklar, inlägg eller värdefull gästbloggar på några hetaste eller de mest krävda ämnena - bara för att främja ditt innehåll naturligt och bli synligt för så många intresserade användare på Internet som möjligt.

För att avsluta, kom ihåg att ditt yttersta mål är att njuta av otaliga kommentarer och dela med sig av populära sociala medier - bara några timmar efter att den senaste uppdateringen publicerats, ett nytt innehåll, eller en helt ny produkt eller tjänst. Så jag rekommenderar att du deltar i ett brett ämne för innehållsreklam för din framtida forskning. Det kommer alltid löna sig, jag är säker.

December 22, 2017