Back to Question Center
0

Vad är sambandet mellan att utföra SEO och backlinks profil?

1 answers:

SEO och bakåtlänkar är kända som verkligen oumbärliga och förmodligen de mest utmanande aspekterna av den nuvarande online-kampanjen - allt i ett. Även om länkuppbyggnadsprocessen som helhet generellt är relaterad till off-site sökmotoroptimering, har detta redan viktiga område på senare tid blivit ännu mer kritiskt - faktiskt driver varje webbplatss ranking framsteg, särskilt under de senaste åren. Jag menar att varje strategi i SEO och backlinks kan omedelbart ändras tillfredsställande - bara med en annan återkommande algoritmuppdatering levererad av Google (kom ihåg hur mycket frustration som togs av Penguin. höger?). Ändå finns det flera fundamentella fläckar både för att hantera SEO och bakåtlänkar själva för att hålla sig på god sida och känna sig trygga - även över den ständigt föränderliga verkligheten i det breda och verkligt omfattande riket av SEO - buy real driver licenses.

Jag menar att det finns flera grundläggande principer som väl översätter de rent flyktiga spelreglerna. Och det finns en tydlig korrelation mellan den övergripande prestanda i SEO och bakåtlänkar profil du har på din webbplats eller blogg. Låt mig ge dig några kula poäng för att bevisa det, liksom flera praktiska förslag som förhoppningsvis hjälper dig att välja rätt strategier för dem båda - bara för att jag tror att SEO och bakåtlänkar bara är meningsfulla när de dras tillsammans.

Tre huvudlänkssignaler för SEO - i ögonen på Google

1. Ankare Text är förmodligen den starkaste signalen som du kan använda för att ta ledningen och hålla dig utanför tävlingen.

2. Social delning är inte så avgörande, men det är fortfarande en helt mätbar och mycket ofta långvarig egendom som betraktas av sökmotorerna.

3. Ämnespecifik natur eller branschrelevant karaktär är den sista primära faktorn för SEO och bakåtlänkar skickade direkt av de levande användarna och utbredd inom de intresserade samhällena och målmarknadsnischer. Fullständig bild på SEO och bakåtlänkar - Praktiska tillvägagångssätt och förslag

  • Skapa unikt och värdefullt innehåll som ger användaren ett verkligt värde - och gör din webbplats eller blogg förtjänar bara bästa backlinks med högsta auktoritet och PageRank-poäng. Det är självklart en mycket tidskrävande och definitivt svår uppgift, men för uppdragsförbindelsebyggning måste du alltid erbjuda ett stort värdeförslag med dina skrifter. Varför ska din målgrupp kopplas till din webbplats eller blogg? För att inte säga de viktigaste bransch- eller nischinfluensrarna eller toppbloggarna - du måste alltid vara i sitt bästa intresse.
  • Gästpostering för att tjäna högkvalitativa bakåtlänkar med ett DoFollow-attribut är exakt den typen av länkar som faktiskt fungerar för SEO-ändamål. Det kan dessutom ge dig en bredare exponering i online-sökning, eftersom du ger en riktigt värdefull artikel eller bloggpost som skulle spridas på sociala medier - generera dig fler aktier, leder, nämner, prenumerationer och naturligtvis det säkraste naturliga bakåtlänkar på ett nästan självstyrt sätt.
  • Självlagda bakåtlänkar bör skapas för bättre navigering i hela webbplatsens webbstruktur eller länkjuice (a. k. en. PR och förtroendefördelning) endast syftar till. Jag menar här att de bakåtlänkar som genereras med bloggkommentarer, gästnoteringar eller formulärskrivningar nästan alltid devalveras av de stora sökmotorerna, naturligtvis när de görs utan tydlig förståelse. Låt oss möta det - den här typen av länkar kan även straffas. Tyvärr försöker alltför många människor att aggressivt integrera sina sidor med så många självskapade länkar som möjligt - bara för att öka deras SEO. Faktum är att sådana lågkvalitativa länkar och andra aktiviteter av definitivt manipulativ karaktär alltid kommer att vara spammiga eller trickly från Google: s synvinkel, och därmed ansöka om stränga straffrättsliga påföljder.

December 22, 2017