Back to Question Center
0

Bör jag starta länkbyggnad med kataloger för att skicka in hemsidan för bakåtlänkar innan något annat?

1 answers:

Idag har de viktigaste faktorerna för off-page sökmotoroptimering blivit mycket mer sofistikerade än något annat sätt på sidan SEO. Faktum är att kvalitetskonstruktion (inklusive åtgärder som behövs för att skicka in hemsidan för bakåtlänkar) är relaterade exakt till off-page SEO, vilket är en viktig del av det fullständiga pusslet om rankning av sökmotorer i skalan. Det innebär att varje webbplats eller blogg ska ha en stark länkprofil som bidrar till den övergripande tillväxten när det gäller att bygga en hög myndighet, samt det yttersta målet att dominera Googles SERPs. Naturligtvis behöver lejonens andel av länkbyggnadsstrategier vanligtvis mycket tid, och ibland kan det till och med kräva lite kontanta investeringar. Att ha en stark länkprofil är dock värt att göra i alla fall, vilket alltid kommer att löna sig, särskilt med tanke på en långsiktig utsikter.

Snabba vinster för din länkbyggnad

Som jag redan sa måste byggandet av en kvalitetslänkprofil vara bland dina prioriteringar - hosting telesystems network. Självfallet, om du bestämde dig för att skicka in hemsidan för backlänkar eller redan har allt där ute på plats - bra för dig! Men det skulle inte räcka för att ha en bra kickstart för din webbplatss backlinkprofil. Har du försökt både branschspecifika och lokala företagskataloger att skicka in hemsidan för backlänkar? Och om du fortfarande tvekar vilka sätt att försöka först - här är de. Nedan följer en lista över topplänkbyggnadsteknik som snabbt kan ge dig några mätbara resultat i SEO.

Lokala företagskataloger

Det behöver inte sägas att användandet av lokala kataloger för att skicka in hemsidan för bakåtlänkar är förmodligen det bästa sättet att börja bygga backlinks. Om du arbetar med dessa grunder från den tidigaste inledningsperioden på din webbplats eller blogg - går du redan på rätt spår. Tveka inte att ägna lite tid och ansträngning för att se till att du är listad på alla större lokala kataloger. Inkludera all nödvändig information, t.ex. din företagsplats, arbetstid, kontaktuppgifter, etc.På det sättet får du inte bara en värdefull backlänk utan förbättrar din online-synlighet för lokala sökare, såväl som din övergripande affärsverksamhet i skala.

Branschspecifika kataloger

Låt oss möta det - den här typen av företagskataloger kan verka blygsam, särskilt om man jämför med allmänna företagsförteckningar. Ändå bör branschspecifika kataloger aldrig försummas, eftersom de fortfarande är ett bra sätt att förstärka din länkpotential när din webbplats eller blogg går live. Observera att inlämning till dessa kataloger skulle ta lite mer tid, men var inte rädd. Vanligtvis kommer sådana listor att du måste slutföra ett registreringsförfarande innan du äntligen skickar in hemsidan för bakåtlänkar - men dina förutsebara fördelar är värda alla ansträngningar som spenderas där ute, säkert.

Bottom Line

Söker efter länk byggnadsmöjligheter med webbkataloger, kom ihåg att du borde ha all din företagsinformation välkonsoliderad och helt matchande med alla delar av företagsdata som finns listade någon annanstans på webb. Annars kan du möta vissa problem från sidan av de stora sökmotorerna, liksom ett korrekt indexeringsförfarande. Äntligen arbeta noggrant och se till att du har en dubbel kontroll om att du på rätt och helt relevant plats innan du slutför varje inlämningsförfarande för att få de förtjänta backlinksna i gengäld.

December 22, 2017