Back to Question Center
0

Hur kan kommentarer bakåtlänkar förbättra min platsrankning på SERP?

1 answers:

Du har förmodligen hört mycket hemsk information om att bygga kommentarer bakåtlänkar och negativt predisponerade för denna teknik. Men jag vill att du ska ta en stund och närma denna strategi med ett öppet sinne. Trots det dåliga rykte i denna strategi kan användandet av bloggkommentarer som en backlink-strategi hjälpa dig att skapa bra relationer med dina potentiella kunder och bygga din varumärkesautoritet inom din nisch. Du behöver dock ha ett korrekt sätt att skapa kommentarer bakåtlänkar för att få ett bra SEO resultat. Annars kommer du att se misstänksam i sökmotornas ögon och kan till och med få straff för spammy link-byggtekniker - online hr management software.

I den här artikeln kommer vi att diskutera nya sätt att få länksaft från kommentarer. Du kan glömma allt du har läst förut. Tillvägagångssättet vi kommer att dela med dig ser inte ut som någon annan länkbyggnadsteknik som kräver användning av följa, nofollow, söktermer eller andra saker som du brukade höra.

Det nya sättet att få kommentarer bakåtlänkar

Låt oss diskutera vilka steg du behöver följa för att få kvalitetskommentarer bakåtlänkar inom en kort period.

  • Hitta rätt bloggar

I början av din länkbyggnadskampanj måste du hitta rätt blogg för att skapa dina länkar där. Du måste bedriva din nischforskning på marknaden och hitta webbkällor som får enastående trafik och engagemang. Det är inte uppenbart att leta efter de bästa branschbloggarna. Istället för det kan du hitta mellannivå PR-bloggar eller forum med några betydande antal aktiva kommentarer på den.

För att hitta vad du behöver, kan du bara infoga en viss fråga till Google. Till exempel, om din verksamhet serveras inom det medicinska området, kan du fråga en sökmotor för en fråga "TOP medicinska bloggar" eller "forum för läkare. "Som ett resultat kommer du att ge en lista över TOP-bloggarna baserade på vissa sociala aktier och kommentarer som bloggarna får.

När du väl har hittat lämpliga för din företags behov av webbkällor kan du fortsätta att filialera med följande länkar från kommenterare till deras blogg. Det hjälper dig att öka din partnerwebbplats.

  • Organisera dina bloggar

Använd RSS-prenumerationer i Google Reader för att hålla reda på bloggarna i din bransch. Skapa olika mappar för varje ämneswebbplats. Genom att effektivisera denna process kommer du att observera vilka kategorier som har inlägg som har uppdaterats nyligen.

  • Försök vara första

Det är inte tillrådligt att bygga kommentarer bakåtlänkar på det irriterande forumet, bara skriva irrelevanta, spammiga kommentarer. Du kan vara den första som lämnar en kommentar under posten, men först efter att ha läst det fullständigt och tänkt över det vittiga och rimliga svaret. Om din primära länk är engagerande och klibbar till den punkten kommer andra kommenterare sannolikt att klicka på den för att kontrollera vem du är. Det är därför som du är den första är dina ändringar högre än om du kommer till festen efter många andra kommenterare.

December 22, 2017