Back to Question Center
0

Är det möjligt att köpa GOV backlinks?

1 answers:

När det gäller de mest kraftfulla bakåtlänkarna från de offentliga webbplatserna och bloggsidorna, här är en sak du förstår först och främst. Saken är att du faktiskt inte kan köpa GOV-backlänkar, du kan bara tjäna dem. Därför nedan kommer jag att visa dig processen med att tjäna dessa värdefulla backlinks på flera användningsbevisade sätt som jag nyligen testat för min egen webbplats. Och det skulle vara en definitivt tidskrävande uppgift, jag borde erkänna. Men du vill fortfarande njuta av sin kraftfulla auktoritetsfaktor, eller hur? Så här är hur du kan köpa GOV-backlänkar - investera bara din tid och ansträngning i något av följande: kommentera regeringens bloggar, skriva om en statlig institution eller några relaterade organ, intervjua en byrå eller en medlem av gemenskapen, bygga en resurssida, samt djärva smickrande för att få det förtjänta bakåtlänkar i gengäld - tecnicas de iluminacion para fotografia de estudio. Så, låt oss granska varje fall som kan tillåta att du kan köpa GOV backlinks - betala med ditt arbete för det.

Kommentera regeringens bloggar

Lämna kommentarer på prick GOV-bloggar är bland de vanligaste sätten att tjäna statliga backlinks. Såsom att kommentera någon annanstans på Internet är uppgiften inte så enkel som det kan tyckas vid första anblicken. Saken är att lejonens andel av relaterade webbplatser inte är tillåtet för att kommentera, eller i alla fall är mycket sannolika att erbjuda endast inga följ backlinks. Så, du måste ägna mycket tid att hitta rätt kandidater för att få kommentarer länkar. Det skulle vara den mest utmanande uppgiften här.

Skriv om institutionen eller närstående organ

Uppmärksamma din webbplats eller blogg - skriv en bra artikel om statens institution eller dess närstående. Du kan lika bra skriva om en politiker - intervjua en byråmedlem, eller en stor samhällsinflytare är också ett användningsbevisat sätt att ta några bakåtlänkar. Att skapa en nischartikel eller diskussion inom energisektorn skulle till exempel vara ett välformat beslut för dem som bygger energieffektiva hus, maskiner eller involverade i någon annan allierad och mycket relevant bransch eller nisch. De som till exempel handlar med kemi eller apotek kan hitta en perfekt match med miljöskyddskroppar eller hälsoorganisationer som ägs av regeringarna.

Intervjueringsbyrån eller gemenskapsmedlem

Mycket som den tidigare metoden, intervjuar en politiker eller några närbesläktade influenser är också en bra chans att tjäna backlänkar från statliga webbplatser. Allt du behöver här är att meddela den intervjuade personen och ha allt avgjort på förhand - innan du började arbeta med den värdefulla artikeln och äntligen få en länk tillbaka till din webbplats eller blogg. Hint: överväga att välja någon nyligt föreslagen lag som förväntas påverka ditt eget online-projekt eller företag i det hela taget.

Byggnadsresurs sida

Beroende på nischen kan det vara en väldigt smart lösning att bygga en resurssida.I vissa fall, till exempel med lokalt företag, överväga att skapa resurssidor för att ge praktisk information om lokal lagstiftning eller officiella bestämmelser som skulle vara användbara för lokala användare. Också, överväga att bli listad på några redan existerande resurs sidor som vanligtvis ägs av många offentliga webbplatser.

Djärv Flattering

Flickor är trots allt alltid ett garanterat och beprövat sätt att köpa GOV-backlinks från de statliga institutionerna. Allt du behöver är att hitta rätt smärtpunkter av högsta vikt - och bara uttala med ditt innehåll exakt vad de vill höra. Självklart måste du ha den faktiska känslan förstås - och främja din del av innehållet så beständigt som möjligt.

December 22, 2017