Back to Question Center
0

Vilka typer av backlink-kod och struktur är bäst för SEO?

1 answers:

Innan vi fortsätter med att granska den vanliga bakåtlänkskoden och strukturen som vanligtvis används för SEO-ändamål, låt mig börja med några grundläggande definitioner. Enkelt sagt, varje bakåtlänk (annars, inkommande webblänk) är född när en webbplats har en webbadress som leder vägen till den andra tredjepartskällan någon annanstans på Internet - genom att göra en referens eller lägga till den webbadressen. Och hela uppsättningen inkommande länkar skapade för webbplatsen gör dess länkprofil. På så sätt använder de stora sökmotorerna som Google och Bing det för att bestämma det verkliga värdet, populariteten och vikten av varje webbplats eller blogg i skala. Med tanke på att inte alla är skapade lika, kommer bara att gyta bakåtlänkar slumpmässigt för att de maximala räknarna ska göra det aldrig - logiciel fiche paie. När det gäller organisk länk byggnad för SEO syfte är saken att endast länk kvalitet betyder, snarare än deras kvantitet.


Som jag redan sa är inte alla alla födda lika. Det är därför, innan något annat, vi gör skillnad mellan följande två huvudtyper av webblänkar. Faktum är att de utmärks av HTML-särdrag i bakåtlänkskoden, liksom den vanliga effekten på varje webbplats ur SEO-ståndpunkten.

  • DoFollow-bakåtlänkar används inte bara för att ansluta två separata webbsidor och "dra" dem tillsammans, men för att överföra och omfördela kvalitetsmått på båda sidor. Generellt sett är backlinks med DoFollow ofta kända bland de mest avgörande elementen när det gäller att tilldela sökrankningspositioner. Denna typ av webblänkar används för att ge en standardutvärdering till PA (sida auktoritet), DA (domänmyndighet), PR (PageRank) och resten av statistiken som användarförtroende. Vanligtvis är sådana webblänkar med ett DoFollow-attribut i sin baklänkskod inlagda i pressmeddelanden, liksom blogg eller artikelinlägg. Ibland finns de i foruminlägg och kommentarsektioner.
  • NoFollow bakåtlänkar är utformade för att ansluta två separata webbsidor, i. e. , främst endast för navigationsändamål. Det betyder att en NoFollow-kod för backlink-kod inte tar hänsyn till överföring av sidor eller domäner (a. k. en. länkjuice). Tänk på att denna till synes otillräckliga skillnad ger mycket mer mening när det gäller krypning och indexering, liksom stor mätvärdering.

Backlink Kod Struktur i SEO

Vad gör en grundläggande struktur bakåtlänkar i SEO? Faktum är att varje inkommande länk består av följande kärnelement: hypertextreferens tagg, ankare tagtext, länk referens och stängning tagg.

  • Varje baklänk är född med
  • Nästa kommer länktext, som börjar med backlink anchor tag länken håller på att följa, den är också klickbar och har en speciell färgindikering för att hålla sig borta från resten av textinnehållet på sidan.
  • Varje hyperlänk slutar med stängningskoden, som bara berättar sökmotorerna om stängningen av hela hyperlänktaggen.
December 22, 2017