Back to Question Center
0

Vad är sätten att locka bra backlinks till din webbplats?

1 answers:

Jag skulle vilja börja den här artikeln med en kort definition av backlänk för dem som är nya i det här ämnet. En backlänk är en inkommande hyperlänk från en sida till en annan. Som regel läggs en länk i texten och ser ut som en ankare text. Genom att klicka på den här texten går du till förklaringsartikel eller en webbplats som citeras i detta innehåll. Sådana länkar ger vanligtvis användarna användbar information och hjälper webbplatsägare att förbättra sina webbplatsplaceringar om allt är gjort rätt.

Denna artikel är utformad för att lära dig hur du får bra backlinks till din webbplats - analisar seo site test. Jag skulle vilja armera dig med de verktyg du behöver för att få bästa möjliga bakåtlänkar och öka din räckvidd.

Inte alla backlinks är lika skapade. Det är därför du borde vara mycket försiktig när du bygger länkar till din webbplats. Bakåtlänkar används som regel för två ändamål. Den första är att hjälpa en webbplats att uppnå kvalitetslänk juice och höja varumärkesautoritet på webben. Den andra är att skada avsiktligt att konkurrera webbplatser eller oavsiktligt för din.

Hur skiljer man en högkvalitativ bakåtlänk?

Generellt sett är högkvalitativa bakåtlänkar de som kommer från de bästa av webbplatser. De är relevanta och etiskt genererade. Ju fler människor som länkar till de bästa sidorna, desto bättre är det för webbplatsens sökmotor ranking. Google kommer att visa sådana länkar och belöna den länkade webbplatsen med högre rang och bättre rykte. Det är precis vad du behöver leta efter i länkbyggnad.

Men som jag nämnde tidigare är inte alla bakåtlänkar skapade lika och senare långt ifrån dem alla lika gynnsamma. Det är därför webmasters ska exakt veta vad som utgör en högkvalitativ backlink.

Låt oss räkna upp några av de väsentliga dragen i organisk högkvalitativ backlink:

  • relevant för nischen på den marknadsförda webbplatsen;
  • kommer från pålitlig webkälla;
  • skickar i refererande trafik;
  • korrekt inbäddad i innehållet på webbplatsen;
  • det är inte betalt eller ömsesidigt;
  • det verkar inte som en annons;
  • det bidrar till din PageRank.

Sådana högkvalitativa länkar är svåra att få. Det är därför de är mycket uppskattade av sökmotorer och användare. Dessutom behöver du få sådana länkar från olika källor, inte 100 backlinks från en hög PR-webbplats. Tänk på att Google kanske helt enkelt märker när du försöker fuska systemet.

Vilka är de enklaste sätten att få kvalitet bakåtlänkar till din webbplats?

Det första du behöver förstå är att bakåtlänkar måste byggas, inte köpas. Den perfekta länkbyggnadsstrategin kommer att baseras på hårt arbete, och det är allt. Naturligtvis kommer du att spendera mer tid på att skapa länkar lika. Du kommer dock vara säker på att sådana länkar ger dig långvariga positiva resultat.

Det finns några sätt att få kvalitet bakåtlänkar:

  • För att få relevanta backlinks kan du helt enkelt lägga in ditt namn och information om högkvalitativa, humanredigerade kataloger. Det kan vara så att du måste betala på några av dessa kataloger. Men innan du bestämmer dig för eventuella länkbyggnadstjänster måste du se till att det inte är en spammig webbplats.
  • En annan användbar länkbyggnadsteknik är att bli gästblogger. Samarbeta med den nischrelaterade riktade bloggen och publicera där några spännande och engagerande inlägg med inkommande länkar som pekar på din webbplats.
December 22, 2017