Back to Question Center
0

Kan du berätta för mig hur man får EDU backlinks?

1 answers:

Jag har varit i branschen för sökmotoroptimering redan i ungefär fem år. Och jag förstår vikten av god förståelse för hur man får EDU-backlinks. Det är därför som jag i denna diskussion ska visa dig en skalbar strategi för att ge ganska stora framsteg på din webbplats eller blogg. Den här strategin satsar främst på stipendier och kommer faktiskt att låta alla tjäna dem så exakta pedagogiska länkar utan att betala ett öre, åtminstone direkt. Så nedanför visar jag hur du får EDU-backlinks med en stegvis guide som jag nyligen testat internt för att bygga min egen uppsättning av 15 länkar till utbildningswebbplatser under en period av cirka två eller tre månader - giochi bambini per esterno. Ja, det var ganska tidskrävande uppgift, men det kommer alltid att betala sig säkert.

Hur man får EDU-baklänkar - Praktisk guide

Nivå 1: Välja rätt mål

Innan vi börjar låt oss möta det - Att välja rätt målgrupp och relevant nisch är lika viktigt inte bara för naturliga bakåtlänkar, men till rätt förståelse för hur man får EDU-backlinks och börjar röra sig på rätt spår från början. Jag menar även om det är uppenbart förståeligt mönster för pedagogisk länkbyggnad måste du fortfarande känna din målgrupp, vilket borde vara mycket relevant för din webbplats eller blogg ämne. Att sätta det på vanlig engelska är allt du behöver för att börja identifiera publiken för studenterna. Medan du ska tjäna några värdefulla pedagogiska backlinks, se till att de kommer att vara mycket intresserade av ditt framtida stipendiumsprogram.

Nivå 2: Skapa ett stipendium

Därefter ska du arbeta på din stipendium. Även om det är en ganska enkel uppgift att skapa denna typ av innehåll, här är några punkter för att du ska ägna särskild uppmärksamhet. Se till att du har allt på plats för följande:

  • Företagsbeskrivning - gör det kort men ändå helt komplett, något som "internt länkar stipendium. ", Länka den internt till din hemsida, liksom andra viktiga avsnitt för att klara länksaften.
  • Stödberättigande - du måste göra allt som personligt anpassat för dina målstudenter som möjligt. Var noga med att överväga om de har en heltid eller deltid schema, några specifika kurser som är relevanta för ditt huvudämne, vilket land (stad eller lokalt) de är mer benägna att komma ifrån etc.
  • Belopp värde - naturligtvis beror beloppet på stipendiet mycket på din länkbyggnadsbudget. Men för mig rekommenderar jag att du ställer in det på ungefär ett tusen dollar. Annars kan det också misslyckas med att locka till sig några välrenommerade utbildningsinstitutioner och deras studsar.
  • Ansökningsdetaljer - allt du behöver här är att forma en klar och förståelig del. Det går till ditt huvudansökningsformulär som ska användas av varje kandidat för att skicka in stipendiet. På så sätt, se till att ange deadline och datum för belöning.


Tier 3: Prospekteringsmöjligheter

För mig att se fram emot de största möjligheterna pedagogisk länkbyggnad Jag använde Excel-kalkylblad. På det sättet kunde jag hantera noggrann övervakning av alla mina uppgifter genom stipendinsida, relationsstatus, namn, e-postadress, domäner, kommentarer, etc. Det skulle göra saker mycket enklare!

Tier 4: Att slutföra uppdraget

För att få en fullständig förståelse för hur man får EDU-backlinks måste du slutföra upprepen. Och här måste du agera kreativt och jobba hårt för att äntligen hitta rätt kontaktperson. Kom ihåg att alla universitet och högskolor fick några ansvariga medarbetare att ta itu med. Så, allt du behöver är att skapa en solid e-postmall och skicka platser till de personer som hoppas på ett positivt svar. När det är klart måste du bara skicka informationen om ditt stipendiumsprogram eller fylla i en specifik blankett från utbildningsinstitutionen.

December 22, 2017