Back to Question Center
0

Vilka är de möjliga sätten att få backlinks nästa år?

1 answers:

Alla som arbetar på en digital marknad vet att länkuppbyggnad är avgörande för framgång när det gäller att höja webbplatsens auktoritet och få högre rang på SERP. Om du vill ranka högre på SERP behöver du mer backlinks. Din kvalitet och perfekt utformade innehåll kommer inte att ses av dina potentiella läsare om det inte finns några länkar. Så, kvalitet bakåtlänkar är en av de viktigaste faktorerna i sökmotoroptimering idag - como obter certificado ssl. Alla topprankade artiklar och inlägg har massor av länkar från andra kvalitetskällor som pekar på dem. Länkar fungerar som röster för sidor som Google anser vara auktoritativa. Google hälsar sidor med tusentals länkar som mer ansedda än en sida med tio bakåtlänkar. Men om dessa länkar kommer från pålitliga välkända webbkällor, kommer de att kosta tusentals externa länkar i medelkvalitet.

how to get backlinks 2018

Vi ​​lever i en värld där alla företag behöver backlinks. Marknadsförare letar efter dem varje dag, och det blir ganska utmanande att stanna på toppen av detta spel. Många marknadsförare stoppar helt enkelt sina länkbyggande kampanjer eftersom de tycker det är irriterande, meningslöst och respektlöst. Det är dock inte en väg att ge upp. För att öka den organiska trafiken måste du skapa en kvalitet bakåtlänksprofil. Så att få backlinks 2017, 2018 och alla efterföljande år kommer att vara av hög prioritet. Det finns några oföränderliga metoder du kan använda i din länkbyggnadskampanj för att få ett synligt resultat. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på dessa tekniker plus länkuppbyggnadskampanjtips som fortfarande fungerar för 2018.

Hur får man backlinks i 2018?

  • Gästbloggar

Gästbloggar är ett utmärkt tillfälle att driva ny och riktad trafik till din webbplats. Det är ett relevant och nischspecifik sätt att skapa kvalitetslänk juice. Dessutom ger det dig möjlighet att märka dig själv som en branschexpert och visa användarna din auktoritet.

Det perfekta sättet att skapa interna backlinks är att skapa en blogg för din webbplats. Emellertid lägger in på gästwebbplatser som redan har en hög auktoritet och gott rykte bland användare att dra trafik som du annars inte kunde komma åt. På varje enskild gästpost måste du använda en anpassad författarbygel som länkar tillbaka till din webbplats. Det kommer att tjäna som gratis marknadsföring och förbättra din varumärkesautoritet. Du skriver en bra artikel baserat på en forskning och som ett utbyte för ditt arbete får du en värdefull backlink. Allt verkar rättvist, eller hur? Så, det främsta målet är här att bara gästposta på högkvalitativa, högprofilerade webbplatser. Jag rekommenderar att du inte slösar med att skapa artiklar för spammiga webbplatser med dålig kvalitet.

Jag är mer än säker på att du har mött artiklar relaterade till högsta auktoritet personer och dina nisch influencers. De är engagerande och gör användarna klickar på dem. Sådana artiklar får framträdande inom kort tid när de fångar och innehåller viss forskningsbaserad information. De som publicerar sådana artiklar gör det av en mycket specifik anledning. De skulle vilja få mer kvalitet bakåtlänkar genom dessa artiklar. Så när du nämner ett känt folk i dina artiklar kommer du med största sannolikhet att få mer riktade länkar till din webbplats. Ett ytterligare plus på det är att sinnet influenser som du nämnde kan dela dessa artiklar med sina många anhängare.

December 22, 2017