Back to Question Center
0

Var hittar du backlinks från infographics?

1 answers:

Idag fortsätter infographics mer och mer i popularitet. Faktum är att dessa iögonfallande bilder som bär användbar information uppskattas vara 30 gånger större sannolikhet att de "smälts" av läsaren snarare än vardagliga vanliga textskrifter. Det är därför frågan - var att få backlinks från infographics - gör perfekt mening. Ja, det är sant att infographics kan ge bra resultat till online-verksamhet. Allt du behöver se mer övertygande är att skapa en rimlig kombination av värdefull data och visuellt innehåll - både visuellt tilltalande och leverera intressant och spännande information om rätt ämne till rätt publik - really cheap windows vps. Vad mer - att ha en uppsättning bra och övertygande infographics gör ditt innehåll välkomnande att gå viralt. På så sätt har bra infographics en ganska bra HQ-backlink-genereringspotential, samtidigt som du förbättrar din webbplats eller bloggens framsteg i SEO i skala. Så, var att få backlinks från infographics? Innan jag visar dig en lista med utvalda källor för det, låt oss börja med några grundläggande definitioner. Vilka är de perfekta infographicsna? Här är de tre huvudelementen som gör alla bra - fantastisk design, marknadsföring och uppsökande och välforskningsstatistik.

  1. Designen är tydligen den första som krävs av varje infografisk för att börja arbeta. Allt du behöver för att gå viral med infographics har dem visuellt tilltalande och rörd med en professionell design.
  1. Promotion och outreach är lika viktiga för infographics som en fantastisk design och deras faktiska värde levereras av välforskad statistik. Med tanke på att en infografisk inte främjas på rätt sätt (i. e. , med en lämplig medieförbättring och till exempel upprepa via e-post) kommer resten av ansträngningen att vara nästan värdelös, säkert.
  1. Välforskad statistik innebär att varje bra infografisk bör ha värdefulla data, såsom intressant statistik, sällsynta fakta om ett visst ämne, bra visualiserad inblick eller något liknande tvingande kalkylblad eller diagram.

Och här hittar du backlinks från infographics - nedan är en lista över fyra mest rekommenderade online-ramar som hjälper dig att designa din första:

  • Piktochart är lätt -till-använda verktyg för att skapa HQ-infographics för högkvalitativa bakåtlänkar. Gör din varje infografisk gå viral med lätthet. Allt du behöver är att investera lite tid i att skapa en övertygande infographic som skulle säga "välkommen" till delning. Den fria planen på Piktochart ger en kort uppsättning anständiga designlösningar, det är därför som du är villig och redo att arbeta mer med kvalitetsinfographics - du skulle hellre kunna överväga att få betalt abonnemang där ute.
  • Canva är en annan bra källa som kan hjälpa dig att använda gratis infografiska designmallar. Och de är fantastiska! Dra nytta av professionellt inställda infographics för att skapa ännu fler backlinks, leads, shares och följer.

  • Venngage Infographics är det enklaste infografiska verktyget du kan tänka dig. Ha en bra design att välja bland bland över femhundra professionellt anpassade designlösningar - bara med flera klick.
  • Fiverr är det senaste alternativet för dem som letar varifrån man får backlinks från infographics. Fiverr kommer att bli din bästa lösning om du vill få din infografiska design outsourcad - från 5 dollar till en högkvalitativt infografisk tillverkad speciellt för din webbplats eller blogg.
December 22, 2017