Back to Question Center
0

Hur ökar antalet externa länkar?

1 answers:

Bakåtlänkar är fortfarande de viktigaste indikatorerna för webbkällans kvalitet, relevans och auktoritet. De visar Google om den behöver ranka denna webbplats på TOP eller inte. Högkvalitativa externa länkar påverkar din webbplats direkt i sökresultaten. Det är emellertid inte lätt att få länksjuice från höga PR-webbplatser om du är relativt ny på en digital marknad. För små eller nyligen etablerade webbkällor kan backlinks bygga upp ganska knepigt, medan alla så kallade "enkla och omedelbara" sätt går emot Googles riktlinjer och kan leda till att rankningar släpps - parchi divertimento veneto al coperto in italy. Om du bygger länkar på ett sätt som ser misstänksamt ut mot sökmotorer riskerar du att få påföljder från Google.

number of backlinks

Idag kommer vi att prata om rollen av antalet bakåtlänkar i en marknadsföring på nätet och tala om några tekniker som du kan få mer riktade länkjuice.

Varför behöver du bakåtlänkar?

Generellt sett är en backlink när en annan webbkälla länkar till din blogg. Om den här webbplatsen har något värde för användarna och anses vara auktoritativt av sökmotorer, kommer länkarna som erhålls från den att ge din webbplats kvalitetstrafik. Men om du lägger en länk på spammy, nyligen straffet webbkälla, är din chans att få länkjuice extremt låga. Ju fler kvalitetslänkar pekar på din webbplats, desto mer auktoritet kommer din domän att få från sökmotorer.

Du bör vara medveten om de olika syftena med externa länkar eftersom du kommer att få olika resultat från varje typ av backlink. Länkar är olika beroende på om du är den som länkar ut eller är kopplad till.

Så låt oss räkna upp några fördelar som bakåtlänkar ger till våra webbplatser:

  • Baksida länkar skicka trafik till din webbplats
skapa en kampanj med hög kvalitetskoppling, du får trafik från andra webbkällor eftersom användare som läser ett inlägg med din länk klickar på det för mer information. Backlinks ger upphov till din webbplats

En backlänk tjänar som röstning till andra bloggare och berättar för sökmotorer om det utmärkta rykte och auktoritet för din domän. Det fungerar perfekt som din förbättring av varumärkeskännedom.

När du lägger en länk på din webbplats som hänvisar till en annan domän, ägs en ägare till den webbplatsen kommer att märka denna information genom sin analytiska programvara (f. e. Semalt webbanalysator eller Google Analytics). Det är ett perfekt tillfälle för dig att få annan nischrelaterad webbkälla att märka din domän och skapa bra affärsrelationer med dig.

backlinks to your site

Hur ökar antalet bakåtlänkar?
  • Producera något unikt

För att få bakåtlänkar organiskt måste du producera unikt och engagerande innehåll. Alla smarta webbplatsägare skapar dock kvalitetsinnehåll, och du kan bli vilse bland andra artiklar. Du kan försöka närma dig dina nyckelord med hög volym med innehållet som är något annorlunda än resten. Om du kan ge din målgrupp något nytt, så kommer de flesta användare att dela det med varandra och andra bloggare kommer att vara nyfiken på ditt varumärke.

Att länka ut till andra bloggare är ett utmärkt tillfälle att få mer backlinks själv, för att du kommer på radaren av de bloggarna. När du länkar till andra personer får du mer sannolikhet aktier, länk och organisk marknadsföring.

December 22, 2017