Back to Question Center
0

Vilka är de beprövade sätten att få backlinks snabbt?

1 answers:

Tror du fortfarande att det enda sättet att få kvalitet bakåtlänkar snabbt är att skapa ett bra innehåll och vänta medan användarna kommer att länka tillbaka till dig? Om ja, då kommer denna artikel att öppna dina ögon för sanningen. Naturligtvis är skapandet av kvalitetsinnehåll viktigt för alla sökmotors optimeringskampanjer, men det kommer att ta månader eller till och med år att locka läsare till ditt innehåll.

I den här artikeln kommer vi att prata hur man påskyndar processen att få backlinks till din webbplats och förbättra din varumärkesmedvetenhet på sökmotorens resultatsida. Sätt att få backlinks snabbt

  • svara på frågor om Quora

Quora är en unik plattform där människor letar efter lämpliga svar på deras frågor. Det är en trång plattform där åtminstone flera tusen människor per dag axlar sina frågor - leather aussie hats. Det skulle vara dumt att ignorera denna möjlighet att öka din företagsmedvetenhet och locka nya kunder till din webbplats. Allt du behöver göra är att söka efter dina nischrelaterade sökord. Som ett resultat hittar du hundratusentals frågor som väntar på ditt svar. Du måste svara på problemen där du är expert, och om det finns ett specifikt blogginlägg eller en artikel i din domän som kan fungera som ett relevant svar på frågan, länka till den. Du måste dock se till att du inte bara länkar till din webbplats för att få en länk. Om du vill spam Quora, så kommer det sannolikt att det leder till straff på denna plattform, och du kommer att ta bort från systemet.

Det finns en bra källa till författare, bloggare och journalister som heter HARO. Några av de berörda personerna kan ställa frågor där och om du har ett svar på sina frågor baserade på forskning, kan du få gratis press. Din artikel kan visas på en nyhetswebbplats med en bredare publik eller få lite gratis press. Du kan till och med publiceras på sådana auktoritativa nyhetskällor som New York Times, Entreprenör och andra, vilket gör HARO till en perfekt plats för att hämta högkvalitativa bakåtlänkar. I verkligheten får du inte mycket länkar från den här källan. Men de som du kan få kan ge dig mycket värde och förtroende.

get backlinks

  • Letar efter brutna länkar

Broken link building kan vara ett perfekt tillfälle att snabbt bakåtlänka. Det kan emellertid vara komplicerat om du fokuserar på rätt typ av trasiga länkar. Det finns många webbplatser som har trasiga länkar, men långt ifrån alla vill de fixa sina trasiga länkar och sätta dina i stället för de trasiga. För att få bättre resultat behöver du begränsa din sökning. Du måste leta efter webbkällorna med trasiga länkar inom din nisch på marknaden. Som regel är webbansvariga mer benägna att fixa trasiga länkar på sina webbsidor sedan allmänna blogginlägg. Genom att göra så genererar de mer trafik till domänen och förbättrar webbplatsens SEO.

December 22, 2017