Back to Question Center
0

Hur köper jag EDU backlinks?

1 answers:

Jag har varit i branschen för sökmotoroptimering i åratal, så jag förstår hur viktiga och kraftfulla EDU-backlinks är, särskilt när det gäller en skalbar länkbyggnadskampanj. Nedan kommer jag att dela en välfungerande strategi att inte köpa EDU-backlänkar, men bygga dem själv utan att spendera en dollar. Innan vi gräver djupt i saken kommer jag att rensa en liten men ändå för viktig definition.

Låt oss möta det - du kan faktiskt inte köpa EDU-backlänkar. Självklart, inte bara du - fake documents website. Helt enkelt för att det är omöjligt att få det du behöver bara betala ett obligatoriskt kontantbelopp i gengäld. Jag menar att jag istället för att berätta hur man köper EDU-backlänkar ska visa dig en kort guide. Jag brukade framgångsrikt tjäna 14 värdefulla länkar i ungefär tre månader - bara genom att använda stipendier.

buy edu backlinks

Riktning Relevant målgrupp

Att identifiera rätt målgrupp som är relevant för ditt ämne är det viktigaste att göra innan någonting annat. Se bara till att du är på rätt väg från början. Tänk bra på din "idealiska" publik för att ta itu med rätt publik. Allt du behöver är att fokusera ditt stipendiumsprogram på de intresserade studenterna, oftast är de huvudägare i affärer, marknadsföring och reklamkurser.

Skapa stipendiatsida

Denna typ av innehåll är lätt att utveckla, men se till att ha allt på plats. Tänk på följande viktiga detaljer om din stipendium:

  • Gör en kort beskrivning av ditt företag;
  • få den nya sidan kopplad till din hemsida och resten av andra huvudsidor som behöver få mer länkjuice;
  • fungerar bra på din behörighetssektion, se till att du anger dina målansökande så tydligt och specifikt som möjligt.
  • definiera beloppet av stipendiet du finner överkomligt för din budget (vanligtvis någonstans mellan $ 500 och $ 1000), och skimp inte på att erbjuda en rimlig belöning, eller du kommer knappt att locka någon betydande utbildningsinstitution.
  • tillhandahålla en ansökningsavdelning med alla nödvändiga detaljer (dvs.e. , inlämning av korta uppsatser eller videosvar, deadlines, tilldelningsdagar), följt av en kontaktformulär precis vid slutet av sidan.

Prospektmöjligheter

Saken är att prick EDU-webbplatser inte nödvändigtvis har relevanta listor för att passa din stipendium. Skulle det hända så finns det två olika metoder för länkforskning - direkt med sökmotorerna med hjälp av onlineverktyg för att kontrollera domänmyndighet eller utöka din länklista med omvänd teknik för stipendiumsidor med de andra webbsidorna som hänvisar till punkt EDU. När allt är på plats, var noga med att ta med all information till ditt huvudkalkylblad.

buy backlinks

Hitta uppsägning

Att identifiera rätt kontaktperson är det enda sättet att nå personal på högskolor och universitet. Överväg att ställa in en korrekt konversation antingen med ett enkelt rakt meddelande följt av e-post eller generisk e-brev. Du kan också göra det via en standardformulär som begär kontaktuppgifter. På så sätt måste du skicka alla detaljer om ditt stipendium när du fått ett positivt svar från högskolan eller universitetet. När allt är klart, bör du få en anmälan. När det gäller mig gjorde jag processen lite enklare genom att använda ett par onlineverktyg för att hålla övervakning bakåtlänkar.

Några fler punkter:

  • Observera att EDU-bakåtlänkar har olika ankare som kommer antingen som exakta stipendititlar eller nakna webbadresser.
  • Försök att få din webbplats skickad till de stipendisspecifika sökmotorerna.
  • Se till att du arbetar med en specifik och tematisk relaterad kurs.
  • Åh, du vet, ett stipendium betyder inte att du köper EDU-backlinks, bara det enda sättet att få dem. Det kommer trots allt fortfarande utan att betala en enda dollar, eller hur?
December 22, 2017