Back to Question Center
0

Vilka är de perfekta möjligheterna att öka backlinks?

1 answers:

Länkbyggnad är en integrerad del av någon optimeringskampanj, eftersom externa länkar tar trafik och intäkter till en webbplats och ökar sin auktoritet i sökmotornas ögon. Bakåtlänkar fungerar som röster för online-verksamhet, och om de kommer från auktoritativa webbkällor blir de automatiskt mer kraftfulla och ger din webbplats mer värde. Bakåtlänkar kan öka din övergripande sidautbildning och trovärdighet så att du kan visas på TOPPEN av SERP för riktade söktermer.

Men i den verkliga världen skapas inte alla backlinks lika - leather skull caps for men. Det är därför många webbägare undrar hur man ökar antalet bakåtlänkar till sina webbplatser. Bakåtlänkar som kommer från auktoritativa välrenommerade webbplatser och omgivna av hjälpbart forskningsbaserat innehåll är mer benägna att ta fram hållbar trafik som växer ihop med din verksamhet. När du utvecklar din länkbyggnadskampanj bör du vara medveten om de metoder du behöver för att undvika att förhindra att Google-sanktioner och din rankning av webbplatser släpps.

how to increase backlinks

Googles riktlinjer för webbansvariga

Innan du börjar leta efter möjligheten att bygga kvalitet bakåtlänkar till din webbplats måste du gå över Googles riktlinjer för webbansvariga som förklarar till dig vilka högkvalitativa bakåtlänkar är och vilka länkbyggnadspraxis du inte behöver inkludera i din optimeringskampanj. Google rekommenderar starkt att du undviker spammiga och externa länkar av låg kvalitet. För att straffa dem som inte följer dessa riktlinjer upprättade Google kända pingvinuppdateringar som nedgraderade webbplatser som deltog i bedrägliga länkbyggnadsaktiviteter.

Följande spammy-länkbyggnadstekniker Google säger uttryckligen för att undvika:

  • brist på originalinnehåll eller mycket litet innehåll;
  • länkar är dolda i en text, till exempel text i teckenstorlek 0;
  • kappa eller lura sökmotorer och användare.

Jag rekommenderar starkt dig att hålla sig borta från dessa bedrägliga metoder och samarbetar inte med webbkällor som utför dem för att undvika att länkar märks som spam.

Avaktivera bakåtlänkar av låg kvalitet

För att öka kvaliteten på din bakåtlänkarprofil, kan du inte underskatta kraften i Google Disavow-verktyg. Avkallande kvalitet bakåtlänkar kan du undvika att vara associerad med spammy tredje part webbplatser. Dålig kvalitet bakåtlänkar som pekar på din webbplats kan visas under olika omständigheter. Ibland kan spammiga bakåtlänkar uppstå på grund av dina konkurrentåtgärder mot din webbplats. Dessutom händer det också när gamla bakåtlänkar blir otillgängliga på grund av en rebranding på webbplatsen. Google förklarar hur man disavow backlinks, så de påverkar inte dina rankningar. Så snart du har identifierat vilka bakåtlänkar som ska misshandlas måste du skapa en fil med den erhållna listan och ladda upp den till Google Webmaster Tool.

Nu vet du vilka backlänkar du behöver för att undvika och hur man gör det med hjälp av Google, så att du kan lära dig rätt teknik för att förbättra din platsplacering och skapa mer kvalitet bakåtlänkar på externa webbplatser.

Hur ökar antalet kvalitet bakåtlänkar?

  • Forskningsgap i webbplatsinnehåll

Sluta inte utveckla nya idéer för innehåll eftersom det alltid finns bra möjligheter som kan hjälpa dig att skapa en många nya kvalitet bakåtlänkar. Du måste hitta innehållsbrister på din webbplats och alltid vara medveten om den nya. Det finns några alternativ för att undersöka luckor i webbplatsinnehåll som kan vara lika omfattande som att utföra en helhetsrevision där du använder sökverktygsoptimeringsverktyg för att lista alla dina webbadresser eller titta igenom innehållskategorier för att observera vad du inte har nämnt om än.

För att hitta nya innehållsmöjligheter kan du använda olika professionella nyckelordforskningsverktyg. Jag rekommenderar att du använder Moz Pro och Semalt Auto SEO . Med hjälp av dessa verktyg kan du mäta rankningar för specifika sidor som har sökord och den månatliga sökvolymen för dessa sökord.

Så snart du har hittat dina aktuella sökordsmetod kan du börja söka efter relaterade sökord. Nya relevanta nyckelord ger dig möjlighet att skapa nytt innehåll för din webbplats. Se till att de sökord du har valt är maximalt relevanta för din nisch och ha en hög sökvolym (minst 1000 per månad). Dessa sökord bör dock inte vara för konkurrenskraftiga eftersom du inte kommer att kunna använda dem till din fördel.

  • Leta efter mycket auktoritativa webbplatser

För att öka dina bakåtlänkar måste du leta efter högt auktoritativa webbplatser i din nisch. Dessa webbplatser borde inte vara direkt konkurrenter till din online-verksamhet, men åtminstone delvis relaterade till din bransch. Sådana bakåtlänkar kan hjälpa dig att locka potentiella kunder, höja PageRank och förbättra din varumärkesmedvetenhet. Du kan kontrollera en webbplats popularitet, rankning, ett genomsnittligt antal besökare och andra mätvärden med Semalt Website Analyzer . Du måste ägna särskild uppmärksamhet åt viktiga mätvärden som visar om webbplatser kommer att vara användbara för att öka backlinks och sidrankningar eller inte.

increase backlinks

Du måste ägna särskild uppmärksamhet åt sådana webbplatsfunktioner som:

  • Andelen besökare som kommer till en webbplats från olika regioner;
  • grundläggande statistik engagemang - studsats, en tidsanvändare spenderar på en webbplats, dagliga sidvisningar och andra);
  • En procent av organisk söktrafik och referraltrafik;
  • Topp nyckelord från sökmotorer.

Dessa mätvärden kommer att begränsa din sökning och ge dig en lista över de mest lämpliga relevanta webbplatser som har störst effekt för att generera och hålla bakåtlänkar för din webbplats.

  • Ta upp innehållsidéerna

När du har fått en lista över de mest lämpliga auktoritativa webbkällorna är det dags att tjäna bakåtlänkar från dem genom att ge spännande och forskningsbaserat innehåll. Det främsta målet att få ditt innehåll att visas på andra kända kvalitetswebbplatser är att förbättra din varumärkeskännedom och visa den till den nya målgruppen.

Om du bestämmer dig för att skicka ditt innehåll för länkbyggnadsändamål till andra partnerwebbplatser, se till att det motsvarar riktlinjer för gästpostering och passar dina publikbehov. Du kan kasta andra innehållsideer för webbplatser eller skicka in några gästinlägg.

Så om du publicerar kvalitetsbaserat forskningsbaserat innehåll med en relevant ankarlänk till din domän, kommer du öka trafiken till din webbplats och öka ditt rykte som en tankeledare bland dina potentiella kunder som kan konvertera till dina betalande leads.

December 22, 2017