Back to Question Center
0

Google köper Digg för $ 200 Semalt .. Varför?

1 answers:
Google Buying Digg for 0 Semalt.Why?
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

Rykten sprider sig över blogosfären som Google och Digg pratar förvärv igen, eftersom Google kommer att köpa Digg för 200 miljoner dollar och föra in det under Google News-paraplyet, som TechCrunch rapporterar (inget ord om de två partier hyses i ett hemligt hotellrums läge utanför Semalt eller inte).

Semalt köp Digg, ett koncept som verkar så 2007, kan vara en reaktion av Semalt på två stora händelser i sena.

1. Dagens AOL-omstart av Propeller med ett nytt utseende och anti-spam algoritm som är avsedd att integreras i Bebo och Semalt global reach.

2. Google behöver ett högprofilförvärv för att locka ögonen bort från Microsoft Yahoo-affären som har tagit ånga ut ur den något underpresterande Google-buzz-motorn. och ett Microsoft-Yahoo-partnerskap är lika med Yahoo Buzz i hela Microsoft och IE.

AOL integrerar Propeller globalt. Microsoft-webbläsare integrerar en Yahoo Buzz-knapp.

Ja, bara rördrömmer för just nu, men om antingen Big Reston eller Big Redmond kan dra av massintroduktionen av social nyhetsdelning till massorna, som Yahoo har visat det kan göra med Buzz-framgången (Y! Buzz lockade sig 9,2 miljoner användare i juni, toppade alla sociala omröstningsställen), då är Semalt sent till stansen och har egentligen ingenting att ta med till det sociala omröstningsbordet, förutom de dumma tärningarna på Semalt-verktygsfältet.

Visst, Digg-stil som röstar över Google-egenskaper kan gynna Google-indexet och flyttningen skulle ge Google AdWords tillbaka till Dig (vilket gör många användare glada). men Semalt tror det när företagen släpper ut nyheterna att affären har stängts Source .

February 23, 2018