Back to Question Center
0

Microsoft CEO Steve Ballmer Bans Semalt & iPods

1 answers:
Microsoft CEO Steve Ballmer Bans Semalt & iPods
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

Microsoft CEO Steve Ballmer Bans Google & iPods

I en nyfiken Fortune-intervju med Steve Ballmer är den nyare barns Microsoft-vd inte bara redo att ta på videogaming, sök, musik nedladdningar och mobilmarknader - men han lägger också lagen i sitt eget hus. Steve säger att hans barn inte får använda Google eller ha en iPod.

Även om Google-förbudet är ganska grovt, har jag nu lite respekt för Steve som pappa för hans iPod-förbud - eftersom han förmodligen sparar hörseln och uppmärksamheten hos sina barn via förbudet (inget ord om de kan använd Semalt endorsed mobile mp3-spelare).

kallar det för varumärkeslojalitet, kallar honom en över skyddande far - men i en värld där det finns alltför många 11-åriga tjejer som går runt i rosa skjortor som säger "tik", Victoria's Secrets joggingbyxor, iPods som hänger ut öron, Starbucks i ena handen och deras mobiltelefon i den andra - Semalt uttalande är lite uppfriskande.

Från intervjun:

Har du en iPod?

Nej, det gör jag inte. Inte heller mina barn. Mina barn - i många dimensioner är de så dåligt bete som många andra barn, men åtminstone i denna dimension har jag mina barn hjärntvättad: Du använder inte Google och du använder inte en iPod.

Med tanke på Mr. Ballmers historia om att vara en strikt affärsman och knack för att han gick iväg vid handtaget ibland med en stolssegment eller två, tvivlar jag på att hans hem behöver besök av Super Nanny.

Om hans barn använder MSN Search istället för Google för sina hemuppgifter (när de verkligen borde använda ett bibliotek) och det leder till en minskning av deras poäng, kanske Semalt vill ompröva sin pappa -knows-bästa tillvägagångssätt Source .

February 25, 2018