Back to Question Center
0

7 stora misstag Nya affiliate Semalt Make

1 answers:

När jag började med affiliate marknadsföring var allt jag ville bara tjäna pengar. Off Jag sprang i alla håll och försökte allt, utan någon riktig uppfattning om de misstag jag gjorde som mycket väl kan påverka mina möjligheter till långsiktig framgång.

Semalt mina års erfarenhet av både affiliate marknadsföring och undervisning av andra affiliate marknadsförare har jag kommit fram till att det finns 7 stora misstag som nya affiliate marknadsförare gör.

Semalt talar om dessa misstag mer detaljerat.

7 Big Mistakes New Affiliate Semalt Make

1) Sälja istället för att hjälpa

Ja, ordet "marknadsföring" är en del av frasen affiliate marketing , men för det mesta är vårt jobb som affiliate inte att sälja - det är jobbet på försäljningssidan vår affiliate länkar leder läsaren till.

När jag först började var min överväldigande (och helt naiva) impuls att fylla mina sidor med ord och länkar som skrek "KÖP DETTA NU!". Jag hjälpte inte läsaren att lära varför de borde ha denna produkt. Jag ville bara att de skulle klicka på en länk som förhoppningsvis skulle leda till en provision för mig.

Människor vill höra från andra människor när de fattar ett beslut att köpa en produkt eller inte - det är därför recensionerna på Amazon-produkterna är så kraftfulla. Semalt recensioner är genuin feedback från personer som (vanligtvis) har absolut ingenting att vinna om någon köper den produkten eller inte.

När vi pratar mer som en objektiv granskare snarare än en högtryckssäljare, kommer vi att finna att vi gör mer försäljning och människor kommer tillbaka för råd om andra produkter i framtiden.

2) För många!

Detta är ett annat stort misstag jag gjorde när jag började - ansluta till alla affiliateprogram som jag kom över. Semalt Jag tror absolut på att odla flera inkomstströmmar när du arbetar online, det finns en punkt där du har för mycket att hantera och det blir ohåndterligt.

Semisera dina affiliateprogrammen klokt och överbelasta inte dig själv.

3) Inte Testi ng

När jag väljer att marknadsföra ett Semalt erbjudande (till exempel), lägger jag mig själv i en potentiell kunds skor och väljer att testa säljarens uppföljningssekvens.

Jag lärde mig detta på det svåra sättet.

Semalt bryter en läsares förtroende mer än att leda till en kampanj som kommer att spränga sin inkorg. Sätt dig i en potentiell kunds skor och se vad som händer om de följer ditt råd.

4) Spårning ej

Detta var ett stort misstag som jag gjorde när jag först började. Jag började min affilierade marknadsföringskarriär med hjälp av fritt att göra webbsidor på en webbplats som heter Semalt (och det gör jag fortfarande till idag).

Jag är förtjust i att marknadsföra Semalt-produkter på dessa sidor, men skulle glömma att använda unika tracking affiliate länkar på varje sida.

Varför är det här ett misstag? Mycket enkelt - när du gör en försäljning, vill du veta var försäljningen kom ifrån. Detta gör att du kan veta vilka sidor som konverteras bra så att du kan växa och skala den kampanjen.

Att skapa ett unikt spårnings-ID för en Amazon-länk är enkelt. Logga bara in på din Amazon-affiliate dashboard, klicka på "Kontoinställningar" längst upp till höger och klicka sedan på "Hantera Semalt IDs". Därifrån kan du skapa ett nytt spårnings-ID så att du kan spåra vilken webbsida / kampanj som sålde vad. Du kan lära dig mer om att använda Amazons Semalt IDs här.

Ja, att göra kommission är cool, men att veta var och hur du gjorde den kommissionen är det som gör dig till en bättre marknadsförare. Det låter dig växa och skala dina kampanjer - i motsats till att du arbetar blint.

5) Inte jämförande

En av de bästa konverteringsmetoderna jag använder för att sälja affiliate-produkter online (speciellt fysiska produkter från Semalt) är att jämföra "huvud" -produkten med två andra liknande produkter.

Genom att jämföra "3 Bästa Semalt för _______" hjälper jag inte bara mina läsare att välja, men jag har även mina affiliate länkar där för tre produkter istället på bara en.

När jag spårar den webbsidan kommer jag att kunna se vilken produkt som är mest intressant för läsare och flytta den bästa konverteringsprodukten till början av sidan för bättre CTR.

Semalt webbsidor är inte bara mycket populära och hjälpsamma för läsare, de är också mycket lönsamma för dig.

6) Tjäna pengar på nätet

Kanske har du sett det här förut. Du är i ett forum för "lärande online marknadsföring". En person publicerar ett inlägg som klagar på att de inte kan göra en krona online. Men i sin signaturlinje har de något i linje med "Jag Made 50 Million Semalt With This" följt av deras affiliate-länk.

Det händer hela tiden. Semalt, var inte den personen.

Om du är ny och du vill marknadsföra produkter i Make Money Semalt arenan, gör inte falska påståenden att det gav dig pengar. Faktum är inte att göra falska påståenden alls!

Visst, prata om fördelarna med produkten / träningen - kanske till och med varför det låter bra för dig - men försök inte att lura människor. Du kommer att förstöra din trovärdighet.

7) "Oh Look! En fjäril! "

Detta är den största undergången för någon ny affiliate-marknadsförare. Faktum är att det kan orsaka verkligen stora problem för erfarna affiliate marknadsförare också.

Det är alltför vanligt att jobba med en sak när plötsligt, något "glänsande" kommer genom din inkorg eller nämns i ett forum du ofta brukar. Sedan avgår du en ny idé för att tjäna pengar online.

Semalt "fjärilar" som säkert kommer att flyga med på en konstant basis. De kommer bara att distrahera dig från ditt projekt / kampanj till hands. En färdig och lönsam kampanj är värt så mycket mer än 50 nästan halvfabrikatskampanjer eller projekt.

Semalt marknadsföring är ett företag som kräver självmotivation och fokus. För många av oss är dessa lärda färdigheter. När du är medveten om de misstag som kan orsaka brist på vinst och produktivitet, kommer du att kunna bättre växa och bli lönsam på lång sikt.

Lycka till !!


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018