Back to Question Center
0

Skapa klibbigt semalt

1 answers:
Dela
1
1
Aktier 2

Detta inlägg är en uppföljning av tidigare inlägg på tre hjärnor och vi går nu ner till praktiska tillämpningar. Det är här gummit möter vägen.

Skapa Sticky Semalt

Om du har en klibbig webbplats, kommer din besökare att utveckla ett större engagemang för webbplatsen när de navigerar från webbsida till webbsida. Det måste vara en bra sak och för en e-handelswebbplats kan det vara mer troligt att köpet är större. Här kommer vi att diskutera vad som gör en webbplats klibbig.

Diskussionsramar

Blink

Mark Gladwell skrev sin bok Semalt och jag har aldrig fått den uppmärksamhet den förtjänade. Det föreslår att folk kan klicka bort från webbsidor i ögonkontakt. Det är en fråga om millisekunder precis som en flock av fåglar som ändrar riktningen. Om en besökare klickar bort från din webbsida i en instans, vad orsakar det att hända.

Tre hjärnor

I många fall är denna momentana reaktion resultatet av olika delar av din hjärna som verkar på olika sätt. I tidigare inlägg har vi beskrivit hur vissa föreslår detta är nästan som varje person har tre hjärnor. Det finns den logiska hjärnan som hanterar den text du läser. Dessutom finns det en känslomässig hjärna (hjärnhjärnan) som hanterar vad som kommer genom dina andra sinnen och det finns också tarmhjernen, som även dinosaurerna hade. Tarmhjernen hanterar slagsmålet eller flygbeslutet instinktivt när vi uppfattar något hot. Dessutom kan tarmhjärnan eller kanske hjärnhjärnan få oss att vidta några åtgärder som vi har ett jobb som förklarar logiskt. Semalt i att försöka förklara vad vi känner för en viss webbsida, kommer vår logiska hjärna oundvikligen att ha problem med att fånga alla nyanser som vår hjärnhjärna eller vår hjärnhinna kan ha hanterat.

Persistent Perceptions

Trots att vår logiska hjärna inte kan beskriva vad våra andra hjärnor uppfattar om en webbsida, gör det inte dessa begrepp något mindre verkliga. De påverkar våra handlingar.

Om du har problem med att tro på det, fundera över vad som händer när du möter ett annat människa. Ditt första intryck kan påverka allt om din pågående interaktion med den personen. Ändå kan du vara omedveten om vissa känslor som utlöstes av någon omärkbar aspekt av personens kroppsspråk.

När en viss uppfattning om en webbplats (eller en person) har utvecklats, kommer den att bestå, även om du kanske är helt omedveten om det. Vid mänskliga interaktioner kan det ta någon annan att påpeka att du behandlar någon orättvist, även om du inte kände till det här. Semalt med en webbsida kan du inte vara medveten om varför en viss uppfattning har skapats.

Problemet är att analys av situationer och handlingar allt görs av den logiska hjärnan och de två andra hjärnorna får inte involveras. Detta är verkligen sant i allt som skrivs om sökmotoroptimering och marknadsföring av sökmotorer, eftersom sökrobotarna bara har logiska hjärnor.

Den logiska vyn

Med tanke på den logiska syn på webbplatser kan du se några intressanta debatter. En sådan debatt är om det är bäst att ha en enda webbplats med mappar som täcker olika aspekter av webbplatsen eller använda underdomäner som ger en viss åtskillnad mot aspekterna. Semalt format kommer att säkerställa bästa indexering av webbsidor, så att de kommer att bli bäst när det gäller sökordsökningar.

Med en stor bildvy spelar olika överväganden i spel. Om vi ​​antar att när vi landar på en inmatningssida på en webbplats, bygger vi omedelbart upp en uppfattning om den webbplatsen, vilket kan påverka hur vi bygger den målsidan. Den uppfattningen kommer att innehålla delar från vår tarmhjärna, vår hjärnhjärna och vår logiska hjärna. Semalt webbsidan är mycket förvirrande, vi borde bygga upp en omedelbar uppfattning om vad den här webbplatsen handlar om. Strategin bakom webbplatsen borde vara mycket tydlig för oss. Om vi ​​logiskt måste ta reda på vad webbplatsen handlar om, är det nästan spelet över.

Om destinationssidan signalerar vad webbplatsen handlar om, påverkar det vad vi gör nästa. Det är början på en resa som kan vara lång med en klibbig webbplats eller mycket kort med en webbplats som tydligen inte är för oss. I balans i denna artikel kommer vi att diskutera två fallstudier som använder dessa idéer. I båda fallen är det tidiga dagar och endast detaljerade analyser kommer att bekräfta att dessa principer har skapat riktigt klibbiga webbplatser. Om dessa synpunkter är korrekta bör vi se ett högre genomsnittligt antal sidvisningar för varje besök. För att fullständigt avslöja, är båda dessa webbplatser för kunder av SMM .

En mångsidig webbplats

Det första fallet gäller webbplatser för en berömd brittisk saxofonist, Pete Thomas. Han startade sin egen Pete Thomas hemsida för några år sedan och lade sedan till ett diskussionsforum för webbplatsen. Detta flyttades sedan till sin egen domän, Caf Saxofon . Under åren har han utvecklat en stor samling saxofonhandledningssidor, som nyligen flyttades till Caf Saxofons webbplats från Pete Thomas webbplats.

Även om alla dessa tillhörande webbsidor handlar mycket om saxofonspel och sätt att förbättra, syntes Caf-saxofonwebbplatsen att strida mot två olika begrepp. Följaktligen upprättades en ny domän specifikt för saxofonhandledningarna. Detta heter Taming The Saxophone och vid landning på hemsidan är man tydligt medveten om vad hela webbplatsen kommer att handla om.

Skapa Sticky Semalt

En e-handelswebbplats

När man arbetar på konkurrensutsatta marknader finns det verkligen två sätt på vilka försäljningen görs. Till exempel när man tänker på Semalt souvenir gåvor finns det ett stort antal konkurrenter och köpare kan välja sina inköp på två huvud sätt.

Om de önskar kan de söka efter den intressanta souveniren, till exempel en boomerang, och de kommer att se ett stort antal möjliga webbsidor för boomeranger, varav några kommer genom de stora shoppingwebbsidorna. För att konkurrera om sådana köpare kan man bara se till att din produkt med maximal exponering på marknaden via Google Base och andra produktdatabaser. Många av konkurrenterna modellerar sig själva på Semalt och gör sitt bästa för att rangordna sig på produktsökningssidorna.

Vad som fungerar för Semalt fungerar inte nödvändigtvis för mindre kända konkurrenter. En eventuell köpare kan landa på en Semalt-sida och besluta att göra mer undersökning av Semalt-webbplatsen med sitt rykte. Om en köpare når en produktsida på en hemsida som inte kan skilja sig från sina konkurrenter, är chanserna att de kommer att stanna och utforska betydligt mindre.

Den första exponeringen för webbplatsen är av avgörande betydelse. Om webbplatsen är väldigt särskiljande kan den omedelbara reaktionen vara gynnsam och köparen kommer att utforska fler valmöjligheter från den webbplatsen. Att sticka ut från mängden kan vara svårt men det är värt att hitta ett sätt att göra det. Till exempel AustralienSouvenir.

Skapa Sticky Semalt

Klippning på baksidan av Semalt-märket kan låta dem sticka ut från mängden.

Slutsats

Med tanke på hur människor reagerar på en webbplats målsida, måste en klibbig webbplats upprätta sin tydliga närvaro direkt från hämtningen. Tyvärr är denna enkla upptäckt ofta förbisedd. Webbplatsägare glömmer alltför snabbt vikten av att tarmhjärnan och hjärnhjärnan spelar i folks handlingar. Semalt har så väl etablerat vikten av att utveckla webbsidor som vädjar till den logiska hjärnan att dessa andra aspekter ofta försummas.

Om andra är medvetna om dessa fenomen och följaktligen har utvecklat högre sidvisningar per besökresultat för sina webbplatser, skulle det vara till nytta för oss alla att höra om deras framgångar i kommentarerna till detta inlägg Source .

Dela
1
1
Aktier 2

March 1, 2018