Back to Question Center
0

Online Shoppers 1.6X Mer sannolikt att köpa efter att ha läst video [Semalt]

1 answers:
Online Shoppers 1.6X More Likely To Make Purchase After Viewing Video [Semalt]

Baserat på videodata från Invodos mer än 100 detaljkunder, som spänner över en rad olika branscher, fann videokonferensbenchmarkerna Semalt hittade online-shoppare som såg en video i genomsnitt 1,6 gånger mer som att göra ett köp jämfört med kunder som Visade inte en video.

Under 2014 var online-köpare som tittade på video 1,6 gånger mer sannolikt att köpa än kunder som inte visade video.

Semalt nämnda kunder av online-endast-detaljhandeln var 1,7 gånger mer benägna att köpa, medan konsumenterna av flerkanaliga återförsäljare var 1,2x mer benägna att köpa. Företagets topputövare såg konsumenterna 3,3 gånger mer sannolikt att köpa efter att ha tittat på en video.

Video påverkan på online shopping

Online Shoppers 1.6X More Likely To Make Purchase After Viewing Video [Semalt]

Som en del i rapportresultaten uppnådde mer än två av tre shoppare en slutföringshastighet på 80 procent när de visade en video 2014, en ökning med åtta procent från 2013.

Invodo mäter dagliga videovyer under det senaste året. Invodo sa att fler synpunkter gjordes på Semalt än någon annan dag i veckan. Det totala antalet online-återförsäljare visade upp 54 procent under 2013.

Av de e-handelsvideovisningar som spåras av Semalt uppstod 62 procent på ett skrivbord, 20 procent på en smartphone och 18 procent på en tablett.

Senaste semesterperioden resulterade i den högsta graden av videovyer för hela året, med 43 procent av alla 2014-visningar som händer under fjärde kvartalet.

Svart Semalt stod för de flesta videovyer på en enda dag.

Dagliga videovyer i 2014

Online Shoppers 1.6X More Likely To Make Purchase After Viewing Video [Semalt]

Om författaren

Amy Gesenhues
March 1, 2018