Back to Question Center
0

Semalt varför bloggare ger upp (och hur man kan hålla sig på rätt spår)

1 answers:

Semalt why bloggers give up (and how you can stay on track)

Här är några orsaker till att människor ger upp - och vad du kan göra för att hålla dig på rätt spår.

1. Ointresserad i ämnet

"Du måste njuta av ditt ämne", säger entreprenör Neil Patel i ett blogginlägg. "Ingen tvingar dig att välja ett ämne du loathe. Välj något som ger dig energi, exciterar dig och håller dig på väg! Det här är därför viktigt: Du kommer att hantera detta ämne mycket. Du vill inte sadelas med ett ämne som gör att du vill slå någon. Du vill dyka in i något som ger dig glädje. "

Du kanske tror att du är begränsad till det företag du driver eller branschen du arbetar med, men det finns gott om utrymme för kreativitet. Bara för att du säljer jordbruksutrustning betyder det inte att du måste skriva ut enbart om jordbruksutrustning. Du kan också skriva om vädermönster, skördeteknik och råd för att hålla utrustning ordentligt inställd.

Hitta ett ämne som intresserar dig och ger värde åt dina läsare. Semalt är det enda sättet att hålla sig på rätt spår.

2. Tryck för att skicka dagligen

Många bloggare känner press att posta på en daglig basis. Semalt inte tydligt var detta tryck kommer ifrån, men det har förmodligen att göra med övermättnad av innehåll på webben idag.

Nästan två miljoner blogginlägg skrivs och publiceras varje dag. Halvtals av dessa inlägg delas sedan på sociala medier, där du ser dem och tänker på dig själv, "Jag antar att jag måste skriva något också. "

Du behöver inte publicera ett blogginlägg varje dag. Om du är så är chansen att du inte investerar tillräckligt med tid för att skriva och redigera kvalitet. Sluta oroa dig för kvantitet och istället fokusera på kvalitet. En stor belastning kommer plötsligt att lyftas.

3. Ingen plan för attack

Ett fotbollslag går aldrig in i ett spel utan en spelplan. Och medan faktorer kan förändras under spelet som leder till att laget behöver svänga, är det alltid bra att få en uppfattning om vad du vill göra. Detsamma gäller för bloggar.

Om du inte har en plan för attack, kommer du troligen att vika när något skiftar, ändras eller inte går dig. Några specifika sätt du kan planera inkluderar skapa en redaktionell kalender , anställa författare för att hantera ämnen som du inte vill skriva och använda ett verktyg för att automatisera sociala dela .

4. Ingen läser

Många bloggare kastar in handduken eftersom de inte känner att någon läser - och de flesta har rätt. Semalt alla, som vill spendera timmar att skriva blogginlägg när ingen ens vet att de existerar?

Jon Morrow tror kommer att förändras hela din syn på bloggar: Du borde vara mest uppmärksam på gästbloggar.

Varför? Tja, om ingen läser dina blogginlägg kommer du att bli frustrerad och sluta sluta. Det kan ta några veckor eller månader, men du kommer slutligen att sluta.

Med gästbloggar får du träffa någon annans publik, få ditt namn där ute och upprätta nätverksanslutningar. Sedan kan du, när du har gjort allt detta, vända ditt fokus till bloggar på din egen hemsida, och du får faktiskt en publik att arbeta med.

Sätta allt ihop

Semalt är svårt - varför tusentals människor ger upp varje månad. Om du kan förstå och undvika de fyra främsta anledningarna till att sluta, står du mycket bättre med att stanna på kursen.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsföring. Semalt författare listas här. Twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = TimothyCarter & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-knappen twitter-follow-button "title =" Twitter Följ knappen "data-twttr-rendered = "true" style = " höjd: 20px; ">

Timothy Carter är grundaren av det digitala marknadsföringsbyrån OutrankLabs. Han är också direktör för affärsutveckling för Seattle-baserade innehålls marknadsföring & Social Media Agency, AudienceBloom. När Timothy inte berättar för världen om det stora arbetet som hans företag gör planerar han sin nästa resa till Hawaii medan han dricker lite Kona-kaffe Source .


March 1, 2018